Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τζέισον Στέιθαμ: Το «κακό-καλό παιδί» του Χόλιγουντ κάνει διακοπές στην Ελλάδα

Τζέισον Στέιθαμ: Το «κακό-καλό παιδί» του Χόλιγουντ κάνει διακοπές στην Ελλάδα

Ο 57χρονος σταρ, μαζί με τη Ρόζι Χάντινγκτον, βρίσκονται στην Αντίπαρο για διακοπές και τους πέτυχε η Δέσποινα Καμπούρη.

Είναι από τα «κακά παιδιά» που όλοι αγαπάνε. Παίζει πάντα τον σκληρό στις ταινίες, αλλά όλοι έχουν να πουν καλά λόγια για αυτόν. Ο λόγος για τον Τζέισον Στέιθαμ, ο οποίος επέλεξε να περάσει μερικές μέρες καλοκαιρινής χαλάρωσης στην Ελλάδα.

Ο 57χρονος σταρ του κινηματογράφου, βρέθηκε στην Αντίπαρο με την Ρόζι Χάντινγκτον και μπορεί ο ίδιος να μην το έκανε γνωστό μέσω των δικών του social media, αλλά ήταν δύσκολο να ξεφύγει από τους θαυμαστές του.

Και προφανώς μια από αυτές ήταν η κόρη της Δέσποινας Καμπούρη. Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου η κόρη της (μαζί με κάποιες φίλες της) βγαίνουν φωτογραφία με τον Τζέισον Στέιθαμ.

Μάλιστα έγραψε στο story: «Το παιδί μου έχει θράσος και κάνει αυτά που ντρέπεται να κάνει η μαμά της. Παίρνει τις φίλες της και φωτογραφίζεται με διάσημους αστέρες του Hollywood».

Λίγο αργότερα ανέβασε μια φωτογραφία της κόρης της με το μοντέλο και σύζυγο του Στέιθαμ, Ρόζι Χάντινγκτον.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζέισον Στέιθαμ έρχεται στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Πριν από δύο χρόνια επισκέφτηκε την χώρα μας και πιο συγκεκριμένα τη Σχοινούσα. Μάλιστα, τότε, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο σταρ του Χόλιγουντ είχε έρθει στα μέρη μας μαζί με την Ρόζι Χάντινγκτον και τον πεντάχρονο γιος τους, Τζακ.

Only in

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση ο νόμος για το Κτηματολόγιο

Χωρίς νέα παράταση της προθεσμίας δήλωσης των ακινήτων στο Κτηματολόγιο, το σχέδιο νόμου τέθηκε σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024