Η «Ψίμυθος», ένα «νησί φασέικο λίγο», έχει γίνει το πρώτο trend στο ελληνικό Χ. Κάποιοι χρήστες του διαδικτύου αναζητούν εναγωνίως σε ποιο σημείο της χώρας βρίσκεται και άλλοι αναρτούν φωτογραφίες από την «άγρια ομορφιά» της και τα υπέροχα «ηλιοβασιλέματά» της. Κάποιοι άλλοι διαμαρτύρονται για τα ακριβά ακτοπλοϊκά εισιτήρια και κάποια αναφέρουν πως «παραιτήθηκε ο τελευταίος αγροτικός ιατρός» χρεώνοντας στο «ΕΣΥ του Άδωνι» την κατάρρευση του δημόσιου συστήματος Υγείας.

Σε ένα φανταστικό κόσμο όλα αυτά θα μπορούσαν να ήταν υπαρκτά γεγονότα.

Καλοκαιρινό τρολάρισμα – «Η φάση ήταν εκεί…»

Όμως, το συγκεκριμένο «νησί» αποτελεί δημιούργημα της φαντασίας ενός χρήστη του ελληνικού X, ονόματι beatBukowski, που «τρολάρει» τους φίλους του, προτείνοντάς τους να πάνε σε ένα ανύπαρκτο νησί με αληθοφανές όνομα…

Πήρε «φωτιά» το διαδίκτυο…

Αυτό που ακολούθησε δεν περιγράφεται… Οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης δεν έχασαν χρόνο και ξεσάλωσαν διαδικτυακά.

Ένας χρήστης έφτιαξε μια fake εικόνα παρουσίασης του «νησιού» στην Βικιπαίδεια και ο γνωστός μουσικό καλλιτέχνης με το ψευδώνυμο Pan Pan μια που καλεί στο λιμάνι της «Ψιμύθου» για ένα μοναδικό event. Τα πάντα για την «Ψίμυθο» μάθαμε και από το Chatgpt.

Το «πάρτι» που στήθηκε περιελάμβανε μέχρι και τα εκλογικά αποτελέσματα στο πιο hot «νησί» του φετινού καλοκαιριού.

Μερικά από τα… καλύτερα:

Οι ομορφιές της «Ψιμύθου»:

Εκπαιδευτικός στη «Ψίμυθο»:

Σαρκασμός:

Ακριβά τα ακτοπλοϊκά και τα αεροπορικά