Κυριακή 25 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ταξιδιώτης δείχνει το πάμφτηνο Airbnb του στην Ταϊλάνδη – Κοστίζει ένα δολάριο το βράδυ

Ταξιδιώτης δείχνει το πάμφτηνο Airbnb του στην Ταϊλάνδη – Κοστίζει ένα δολάριο το βράδυ

Ο οικοδεσπότης του σπιτιού δεν φιλοξενεί ταξιδιώτες για να βγάλει χρήματα, αλλά για να μπορεί να γνωρίζει νέους ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Ο Mike Rari ανακάλυψε ένα δωμάτιο Airbnb αξίας ενός δολαρίου ανά διανυκτέρευση στην Μπανγκόκ, το οποίο κατέγραψε σε ένα βίντεο στο Instagram και το YouTube με τίτλο «What’s Inside a $1 Airbnb?».

Κάνοντας στο κοινό του μια διαδικτυακή ξενάγηση στο κατάλυμα που βρήκε, ο 22χρονος Rari ξεκίνησε: «Σημαία των ΗΠΑ για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας», αφού μπήκε στη μικροσκοπική κατοικία ανεβαίνοντας μια σκάλα.

Ο Rari λέει στο PEOPLE ότι δεν τον πείραξε η πτυχή του να μένει με αγνώστους. «Πέρασα πραγματικά υπέροχα», λέει. «Απόλαυσα την παρέα των άλλων ανθρώπων που έμεναν εκεί, καθώς υπήρχαν άλλα επτά δωμάτια. Σίγουρα δεν ήταν πολυτέλεια, αλλά ήταν ωραία εμπειρία»

«Πρίζα και Wi-Fi. Λίγο στενάχωρα εδώ μέσα», πρόσθεσε, πριν βγει έξω, κατέβει ξανά τη σκάλα και συνεχίσει να επιδεικνύει τις παροχές, οι οποίες ήταν κυρίως εξωτερικές. «Πλυντήριο ρούχων. Σταθμός γυμναστικής. Αυτή είναι η κουζίνα. Έχει κουζίνα, βραστήρα για ρύζι, κοινόχρηστο ψυγείο για όλους τους επισκέπτες του Airbnb», περιέγραψε λεπτομερώς.

Στη συνέχεια, προβάλλοντας το ντους -ένας κουβάς που μπορούσε να γεμίσει με νερό και μια κουτάλα που μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να το ρίζει στο σώμα του- ο Rari είπε: «[Δεν είναι] πολύ καλό το ντους».

«Το κοινόχρηστο ψυγείο είναι τρελό»

Αφότου μοιράστηκε την εμπειρία του από το κατάλυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι ακόλουθοι του Rari εξεπλάγησαν με μερικά από τα πράγματα που έδειξε κατά τη διάρκεια της σύντομης περιήγησής του.

«Είναι απίστευτο που μπορούν να προσφέρουν Wi-Fi και όλα αυτά με μόλις ένα δολάριο», σχολίασε ένα άτομο στο YouTube, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Αυτό είναι μια παράγκα».

Ένας χρήστης στο Instagram είπε: «Το κοινόχρηστο ψυγείο είναι τρελό».

Ο Rari άρχισε να κάνει vlogs για το ταξίδι του στην Ταϊλάνδη στις 12 Αυγούστου, αφού βρισκόταν εκεί για ενάμιση μήνα.

Αφού δημοσίευσε το βίντεο του Airbnb στις 18 Αυγούστου, μοιράστηκε βίντεο σχετικά με την ενοικίαση ενός σκούτερ για 6 δολάρια για έξι ώρες, την κατανάλωση ενός φύλλου Kratom και το μπάνιο στα νερά του Κόλπου της Ταϊλάνδης που μοιάζουν με «τζακούζι».

Ο Rari λέει στο PEOPLE ότι δεν τον πείραξε η πτυχή του να μένει με αγνώστους. «Πέρασα πραγματικά υπέροχα», λέει. «Απόλαυσα την παρέα των άλλων ανθρώπων που έμεναν εκεί, καθώς υπήρχαν άλλα επτά δωμάτια. Σίγουρα δεν ήταν πολυτέλεια, αλλά ήταν ωραία εμπειρία».

«Το αγαπημένο μου κομμάτι ήταν η παρέα με τον οικοδεσπότη, καθώς δεν φιλοξενεί ανθρώπους για να βγάλει χρήματα, αλλά για να μπορεί να γνωρίζει νέους ανθρώπους από όλο τον κόσμο», προσθέτει.

*Mε πληροφορίες από: People

Only in

Πώς η Τέιλορ Σουίφτ έστρεψε την προσοχή στις τράπεζες τροφίμων

Την ώρα που ένας στους 7 Αμερικανούς (47 εκατ. ψυχές) επιβιώνουν χάρη στις τράπεζες τροφίμων, το ποπ είδωλο, τις έφερε ξανά στην επικαιρότητα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024