Κυριακή 25 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Viral: Καταζητούμενη βγήκε στη σκηνή να τραγουδήσει ντουέτο με τον Macklemore και συνελήφθη!

Viral: Καταζητούμενη βγήκε στη σκηνή να τραγουδήσει ντουέτο με τον Macklemore και συνελήφθη!

Τουλάχιστον τραγούδησε το ντουέτο με τον αγαπημένο της τραγουδιστή...

Μια γυναίκα από τη Σλοβακία είχε την ευκαιρία της ζωής της να τραγουδήσει στη σκηνή με τον Αμερικανό ράπερ Macklemore μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, αλλά υπήρχε ένα σημαντικό πρόβλημα – καταζητείτο από την αστυνομία.

Ο Macklemore εμφανιζόταν στο φεστιβάλ LOVESTREAM στην Μπρατισλάβα το βράδυ του Σαββάτου, όταν η 24χρονη γυναίκα επιλέχθηκε τυχαία από το κοινό για να τραγουδήσει μαζί του, σύμφωνα με ανάρτηση της αστυνομίας της Σλοβακίας στο Facebook.

Η δύναμη ανέφερε στην ανάρτηση ότι η γυναίκα, η οποία τελικά αποδέχθηκε την πρόταση να συμμετάσχει μαζί με τον ράπερ του «Thrift Shop» στο αυτοσχέδιο ντουέτο, φαίνεται ότι «ξέχασε» ότι βρισκόταν σε λίστα καταζητούμενων. O Macklemore έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός σε μερίδα του κοινού για την στάση του στον πόλεμο στη Γάζα.

Η αστυνομία δήλωσε ότι η γυναίκα σημείωσε την εμπειρία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που τράβηξε την προσοχή κάποιου που την αναγνώρισε από τη λίστα καταζητούμενων του υπουργείου Εσωτερικών της Σλοβακίας. Γρήγορα την κατήγγειλαν στην αστυνομία.

Είχε διακόψει ποδοσφαιρικό αγώνα, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο…τόπλες!

Η αστυνομία δήλωσε ότι άφησε το τραγούδι να τελειώσει πριν συλλάβει τη γυναίκα (σ.σ. Αστείο μιας και δεν προλάβαιναν έτσι και αλλιώς). Ενώ η αστυνομία δεν αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του εγκλήματός της, τα σλοβακικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι πρόκειται για μπαργούμαν που το 2019 διέκοψε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα τρέχοντας στον αγωνιστικό χώρο γυμνόστηθη. Κάτι που έκανε πρόσφατα και ένας σκυλάκος στον αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός!

Σύμφωνα με το τοπικό πρακτορείο PLUS 7 DNI, η γυναίκα πέρασε τότε ένα Σαββατοκύριακο σε προφυλάκιση και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά, της απαγορεύτηκε να παρευρίσκεται σε παρόμοιες εκδηλώσεις και της επιβλήθηκε πρόστιμο που ισοδυναμεί με σχεδόν 900 δολάρια.

Όμως, όπως αναφέρεται, δεν πλήρωσε το πρόστιμο, με αποτέλεσμα να της επιβληθεί ποινή φυλάκισης.

Only in

«Θρηνούμε, πενθούμε, δεν ξεχνούμε» – Έκλεισαν τη γέφυρα του Γαλατά στον ΒΟΑΚ

Εκατοντάδες Χανιώτες έκλεισαν τη γέφυρα του Γαλατά στον ΒΟΑΚ στα Χανιά το απόγευμα του Σαββάτου με αφορμή το νέο πολύνεκρο δυστύχημα που σημειώθηκε πριν μια εβδομάδα με νεκρά τρία νεαρά αγόρια 15, 19 και 20 ετών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024