Σοκάρουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 16χρονης με δράστη τον 44χρονο πατέρα του συνομηλίκου φίλου της στον Κολωνό.

Ο κατηγορούμενος μέσω ψυχολογικής πίεσης, εκβιασμούς και εκφοβισμούς προς την ανήλικη φέρεται να την βίασε τουλάχιστον 10 φορές το διάστημα από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι τις 19 Αυγούστου.

Την βίαζε μέσα στο αυτοκίνητο

Μάλιστα ο 44χρονος, που είναι διαζευγμένος, είχε βρει ένα οικόπεδο επί της οδού Ζηνοδώρου, στην περιοχή του Κολωνού που οι περίοικοι το χρησιμοποιούν ως υπαίθριο πάρκινγκ, ένα τετράγωνο μακριά από το Δημοτικό Σχολείο της περιοχής και εκεί ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις εις βάρος της 16χρονης μέσα στο αυτοκίνητό του.

Το οικόπεδο όπου ο 44χρονος βίαζε στο αυτοκίνητό του την 16χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 44χρονος γνώρισε την 16χρονη ως φίλη του 16χρονου γιου του και κατάφερε να την προσεγγίσει. Ασελγούσε εις βάρος της απειλώντας την κάθε φορά ότι θα κάνει κακό στην ίδια και στην οικογένειά της.

Δεν άντεξε το μαρτύριο

Τελικά η 16χρονη, που έχει χάσει και τη μητέρα της, φαίνεται ότι δεν άντεξε άλλο τον εφιάλτη που ζούσε και μίλησε στον πατέρα της ο οποίος και έκανε την καταγγελία στην Αστυνομία περιγράφοντας όλα όσα ζούσε η κόρη του τους τελευταίους δύο μήνες.

Ο 44χρονος κατηγορούμενος

Άμεσα ο 44χρονος τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθησε από την Αστυνομία και τις βραδινές ώρες της Πέμπτης προς Παρασκευή (22-23/8) εντοπίστηκε να κινείται με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της 16χρονης.

Συνελήφθη έξω από το σπίτι της 16χρονης

Όταν πάρκαρε και βγήκε από το αυτοκίνητό τον πλησίασαν οι αστυνομικοί για έλεγχο με τον 44χρονο να προσπαθεί να διαφύγει χωρίς να τα καταφέρει και συνελήφθη ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο και το κινητό του τηλέφωνο.

Το μεσημέρι τις Παρασκευής παρουσία δικαστικού λειτουργού πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του δράστη, μια μονοκατοικία στο Περιστέρι όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός υπολογιστής.

Η κοπέλα εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου ενώ υποβλήθηκε και σε ιατροδικαστική εξέταση ενώ θα γίνουν και εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στην συνέχεια στον ανακριτή. Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τρίτη, 27 Αυγούστου.