Κυριακή 25 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στο λούνα παρκ: «Έχω έγγραφα με απευθείας αναθέσεις από τον δήμο» καταγγέλλει ο πατέρας του 19χρονου

Τραγωδία στο λούνα παρκ: «Έχω έγγραφα με απευθείας αναθέσεις από τον δήμο» καταγγέλλει ο πατέρας του 19χρονου

Ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ θα καταθέσει στον εισαγγελέα «έγγραφα με απευθείας αναθέσεις»

Σε κλίμα οδύνης ολοκληρώθηκε το τρισάγιο στη μνήμη του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα σε λούνα παρκ στην Χαλκιδική.

Ο πατέρας του 19χρονου προχώρησε σε βαρύτατες καταγγελίες για τα παιχνίδια και τα μηχανήματα του επιχειρηματία του λούνα παρκ.

«Έχω στα χέρια μου επίσημα δημόσια έγγραφα που αποδεικνύουν τη σχέση του δήμου με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, με απευθείας αναθέσεις του 2021, χωρίς να υπογράφει και να υπάρχει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου», κατήγγειλε ο πατέρας.

Έγγραφο – ντοκουμέντα έδειξε στους δημοσιογράφους ο πατέρας του 19χρονου

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι περιμένει πως «μετά από όλα όσα έχουν διαπιστωθεί, να πράξει τα δέοντα η εισαγγελική αρχή. Αν δεν συμβεί αυτό σας δίνω τον λόγο μου, πρώτα ως πατέρας και μετά ως άνθρωπος ότι θα πράξω και εγώ με τον ίδιο τρόπο».

«Υπάρχει σχέση δήμου και συγκεκριμένου επιχειρηματία τουλάχιστον τα τελευταία 4 χρόνια, με απευθείας αναθέσεις και εντάλματα πληρωμών» υπογράμμισε ο πατέρας.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι

«Αυτοί οι άνθρωποι που προκαλέσανε το θάνατο σε αυτό το νέο παιδί είναι ελεύθεροι. Εμείς έχουμε κάνει όλα τα απαραίτητα για να τους δώσουμε έτοιμα τα στοιχεία για να μπορέσουν να προχωρήσουν σε αυτό που πρέπει. Γιατί δεν τους προσαγάγουν όλους αυτούς τους υπεύθυνους; Τι φοβούνται;», είπε ο πατέρας του 19χρονου.

«Άκουσα φωνές από το χώρο που βρίσκεται το Crazy dance. Πήγα προς τα εκεί και είδα ένα νεαρό άνδρα να βρίσκεται πεσμένος δίπλα στο μηχάνημα αιμόφυρτο και αναίσθητο. Ο χειριστής του μηχανήματος… και ο σύζυγος μου έφυγαν από τον χώρο του λούνα πάρκ αμέσως μόλις έγινε το ατύχημα», είπε η σύζυγος του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ.

Οι καταγγελίες όμως και για το δεύτερο λούνα παρκ που λειτουργούσε ο 58χρονος στο Πευκοχώρι δεν έχουν τέλος.

«Πριν δέκα ημέρες ήμουν με τα παιδιά μου. Τα έβαλα στο βαγονάκι, ένα παιδί δέκα χρονών και ένα παιδί εννιά με τη γυναίκα μου επάνω. Πέρα που πήγαινε με υπερβολική ταχύτητα για ένα τρενάκι παιδάκι. Στην δεύτερη γύρα το σταμάτησαν για να αλλάξουν ένα συρματόσχοινο που κόπηκε. Τρόμαξε η γυναίκα μου και τους λέει μήπως να κατέβω και τους λέει «όχι είναι σύνηθες το φαινόμενο, γίνεται μία – δύο φορές την ημέρα, κόβεται», είπε επισκέπτης του λούνα παρκ.

«Πρέπει να λάμψει η αλήθεια»

Όπως λέει στο MEGA ο τραγικός πατέρας, θα περιμένει να δει πως θα κινηθεί η δικαιοσύνη.

«Εμείς πιστεύουμε και γνωρίζουμε και έχουμε πληροφορηθεί ότι υπήρχε μία συνεργασία του δήμου με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία και προεκλογικά αλλά και κατά την διάρκεια της θητείας. Θλίβομαι πάρα πολύ για τον τόπο μου. Το παιδί μου έφυγε. Είναι σε καλά χέρια εκεί που είναι. Δεν βγάζω θυμό. Βγάζω την αλήθεια μου», είπε ο πατέρας του 19χρονου.

Τα δύο παιδιά της οικογένειας που μένουν πίσω χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη για να αντιμετωπίσουν τον σοκαριστικό θάνατο του μεγαλύτερου αδελφού τους μπροστά στα μάτια τους.

Only in

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στη φέτα – Πρόσχημα αισχροκέρδειας η πανώλη;

Τι λένε στον ΟΤ άνθρωποι της αγοράς και της κτηνοτροφίας για τα σενάρια ανατιμήσεων στη φέτα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024