Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Oasis: Με πόσα χρήματα τα αδέρφια Γκάλαχερ επιστρέφουν στη σκηνή;

Oasis: Με πόσα χρήματα τα αδέρφια Γκάλαχερ επιστρέφουν στη σκηνή;

Οι φήμες οργιάζουν ότι Λίαμ και Νόελ Γκάλαχερ άφησαν στην άκρη τις διαφορές τους για περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ.

Για όποιον έχει ζήσει την εφηβεία του στη δεκαετία του ’90, οι Oasis ήταν ότι οι… Beatles για τους γονείς του. Για όποιον έχει ζήσει την εφηβεία του στα zeros, οι Oasis ήταν το απόλυτο hit στα μπαρ της Καρύτση με το «Don’t look back in Anger». Από όποια πλευρά και να το δεις, μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα της Αγγλίας τις τελευταίες δεκαετίες.

Ένα συγκρότημα που συνδέθηκε πάρα πολύ με την κόντρα του με τους Blur, αλλά και τις διαμάχες των αδερφών Γκάλαχερ. Ο Λίαμ και ο Νόελ, τα «αφεντικά» του συγκροτήματος, ουκ ολίγες φορές είχαν εκφράσει την αντιπάθεια που έτρεφε ο ένας για τον άλλον. Τέτοια κόντρα, που μετά τη διάλυσή τους το 2009, κανείς δεν πίστευε ότι θα ανέβαιναν και πάλι ξανά στη σκηνή μαζί.

Κι όμως, ίσως, κάποια πράγματα μπορούν να αλλάξουν – ας είναι καλά τα λεφτά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα αδέρφια Γκάλαχερ έχουν αφήσει πίσω τους τις κόντρες για περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ. Τόσα είναι τα χρήματα που τους δίνουν για να επανέλθουν παρέα στη σκηνή.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το επόμενο καλοκαίρι, οι Oasis θα ανέβουν στο stage μετά από 15 χρόνια και μάλιστα δίνοντας μια σειρά από δέκα συναυλίες στο Γουέμπλεϊ – σπάζοντας έτσι το πρόσφατο ρεκόρ της Τέιλορ Σουίφτ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η περιοδεία θα είναι μια από τις μεγαλύτερες στη Βρετανία, καθώς θα περάσει σίγουρα από το Μάντσεστερ και το Λονδίνο. Πότε θα το μάθουμε; Όταν θα θέλουν τα αδέρφια Γκάλαχερ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oasis (@oasis)

Only in

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση ο νόμος για το Κτηματολόγιο

Χωρίς νέα παράταση της προθεσμίας δήλωσης των ακινήτων στο Κτηματολόγιο, το σχέδιο νόμου τέθηκε σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024