Κυριακή 25 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Katie Holmes: Το wet look της είναι τέλειο για όσο ο καιρός είναι ακόμη ζεστός

Katie Holmes: Το wet look της είναι τέλειο για όσο ο καιρός είναι ακόμη ζεστός

Τα σχεδόν βρεγμένα μαλλιά θα κάνουν πιο σέξι τις εμφανίσεις σας.

Η Katie Holmes τελευταία μας χαρίζει μερικές από τις πιο κομψές εμφανίσεις της. Πρόσφατα, εθεάθη σε μία από τις καλοκαιρινές απογευματινές της βόλτες στη Νέα Υόρκη με ένα wet look στα μαλλιά που ζηλέψαμε και είναι τέλειο για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, όσο ο καιρός ακόμη είναι ζεστός και μάς το επιτρέπει.

Το wet look στα μαλλιά είναι το αγαπημένο των celebrities και η διάσημη ηθοποιός το υιοθέτησε με τον καλύτερο τρόπο. Με ένα oversized ριγέ πουκάμισο σε γήινους τόνους, μια γκρι φόρμα και καφέ σανδάλια και τσάντα, η Katie Holmes απογείωσε το χτένισμά της και πρότεινε μια ωραία go-to ιδέα hairstyle για τις μέρες που δεν έχετε πολύ χρόνο να ασχοληθείτε με τα μαλλιά σας ή ο καύσωνας σάς «χτύπησε» την πόρτα.

Με τα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου της και τη δερμάτινη τσάντα της να είναι περασμένη στο μπράτσο της, η Katie Holmes αποτελεί την επιτομή της ανεπιτήδευτης κομψότητας. Τα βρεγμένα μαλλιά της ολοκληρώνουν όλη την εμφάνιση και την κάνουν να φαίνεται ότι ήταν πολύ απασχολημένη και είχε πάρα πολλά σημαντικά πράγματα να κάνει που δεν είχε χρόνο να αφιερώσει στο χτένισμά της.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε εδώ ότι τα μαλλιά της Katie Holmes δεν είναι τελείως βρεγμένα -είναι απλώς λίγο νωπά, σαν να τα έχει στεγνώσει κατά το ήμισυ και αποφάσισε ότι ήταν αρκετά καλά έτσι ώστε να μπορεί να βγει σε δημόσιο χώρο. Οι φυσικοί κυματισμοί που σχηματίζονται, μάλιστα, αναδεικνύουν τέλεια τις κόκκινες και ξανθές ανταύγειες της.

* Πηγή: Grace

Only in

«Η κατάδυση για πτώματα είναι η δουλειά μας, αλλά η εύρεση της Χάνα Λιντς ήταν συγκινητική»

Η Χάνα, η 18χρονη κόρη του Βρετανού επιχειρηματία τεχνολογίας Μάικ Λιντς, έχασε τη ζωή της μαζί με άλλα έξι άτομα όταν το σκάφος βυθίστηκε κατά τη διάρκεια ακραίων καιρικών συνθηκών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024