Κυριακή 25 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Πιρς στέλνει τον Αντετοκούνμπο στους Γουόριορς: «Μόνο έτσι θα πάρουν πρωτάθλημα»

Ο Πιρς στέλνει τον Αντετοκούνμπο στους Γουόριορς: «Μόνο έτσι θα πάρουν πρωτάθλημα»

Ο Πολ Πιρς τόνισε ότι εάν θέλουν οι Γουόριορς να επιστρέψουν στην κορυφή, θα πρέπει να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι Γουόριορς τα τελευταία χρόνια δεν θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα της προηγούμενης δεκαετίας, η οποία διεκδικούσε με συνέπεια το πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Η αποχώρηση του Κλέι Τόμπσον για λογαριασμό των Μάβερικς μετά από μια ολόκληρη… ζωή στο Γκόλντεν Στέιτ, αλλά και η γενικότερη εικόνα της ομάδας, έχουν φέρει του Γουόριορς σε μια δύσκολη για τους ίδιους κατάσταση.

Για το μέλλον της ομάδας του Σαν Φρανσίσκο μίλησε σε πόντκαστ ο Πολ Πιρς, σε κουβέντα που είχε με τον άλλοτε συμπαίκτη του στους Μπόστον Σέλτικς, Κέβιν Γκαρνέτ.

O «The Truth» δεν… μάσησε τα λόγια του, εκφράζοντας ανοικτά και ξεκάθαρα την άποψή του πως για να επιστρέψουν οι Γουόριορς στην κορυφή του ΝΒΑ θα πρέπει να προσθέσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο πλευρό του Στεφ Κάρι. Οι δύο Hall of Famers ξεκαθάρισαν ότι ο Στεφ Κάρι δεν έχει πλέον αρκετή βοήθεια στο Γκόλντεν Στέιτ και χρειάζεται έναν «συμπαραστάτη».

«Αντετοκούνμπο στους Γουόριορς»

Τότε ήταν που ο Πιρς ανέφερε: «Ο μόνος τρόπος για να μπορέσουν οι Γουόριορς να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα είναι να πάρουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος». Ο Γκαρνέτ τον ρώτησε τότε αν έχει πληροφορία πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, με τον Πιρς να ξεκαθαρίζει ότι δεν ξέρει κάτι, παρά ότι αυτό του λέει το ένστικτό του.

Only in

Τζίλιαν Αντερσον: «Δεν είμαστε τόσο ανοιχτοί για το σεξ όσο νομίζουμε»

Όταν η ηθοποιός ζήτησε από τις γυναίκες να μοιραστούν τα ερωτικά τους μυστικά για ένα νέο βιβλίο, βρέθηκε να επανεξετάζει τη δική της σχέση με την επιθυμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024