Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Αινιγματικός ο Λουτσέσκου για τις μεταγραφές: «Δεν έχω πληροφορίες…»

Αινιγματικός ο Λουτσέσκου για τις μεταγραφές: «Δεν έχω πληροφορίες…»

Για τη νίκη επί του Παναιτωλικού, για τους νέους παίκτες που μπαίνουν στην ομάδα, αλλά και για τις μεταγραφές μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στα μεταγραφικά αποκτήματα στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό με 2-0 ενώ ρωτήθηκε και για τις προσθήκες που αναμένεται να γίνουν.

«Δεν έχω πληροφορίες, δεν είμαι εγώ αυτός που ασχολείται με αυτά», ανέφερε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, απαντώντας διπλωματικά.

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

Για τις σκέψεις του μετά το παιχνίδι: «Ο Τισουντάλι σκόραρε σήμερα. Είμαι χαρούμενος για αυτό. Είναι σημαντικό για εμάς οι νέοι παίκτες, θα τους χρειαστούμε όλους. Όπως και ο Σορετίρε, έχει ποιότητα και την έχει δείξει και στις προπονήσεις. Πρέπει να μάθει την φιλοσοφία μας, την υπευθυνότητα μας. Και δεν αναφέρομαι για κάτι που έγινε στο σημερινό παιχνίδι, μιλάω γενικότερα. Όσον αφορά την νίκη, είναι μια νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός και κοιτάμε τη συνέχεια».

Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ: «Δεν έχω πληροφορίες, δεν είμαι εγώ αυτός που ασχολείται με αυτά».

Την ίδια ώρα, ο γιος του Τάισον βρισκόταν στον χώρο της συνέντευξης, με τον Ρουμάνο προπονητή να σχολιάζει: «Είναι απίστευτο αυτό το παιδί, ενδεχομένως περισσότερο από τον πατέρα του! Ειδικότερα όταν με ζαλίζει για να τον χρησιμοποιώ περισσότερο!».

Πετράκης: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί, πληρώσαμε τον τρόπο που μπήκαμε στο δεύτερο μέρος»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου: «Θέλω να πω η δουλειά μας ήταν από την αρχή πολύ δύσκολη, θεωρώ όμως στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και ελέγχαμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι οι προϋποθέσεις που είχαμε για φάσεις ήταν περισσότερες από τον ΠΑΟΚ, είχαμε τα χαρακτηριστικά που θέλω να έχουμε σαν ομάδα, πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι.

Πληρώσαμε τον τρόπο που μπήκαμε στο δεύτερο μέρος, μείναμε στα αποδυτήρια, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε νωρίς και σε συνδυασμό με τις αλλαγές του ΠΑΟΚ με ποιότητα και με την αλλαγή σχηματισμού που δεν μας βοήθησε και είχε και άλλες ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ. Κρατάμε το πρώτο μέρος. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ».

Only in

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση ο νόμος για το Κτηματολόγιο

Χωρίς νέα παράταση της προθεσμίας δήλωσης των ακινήτων στο Κτηματολόγιο, το σχέδιο νόμου τέθηκε σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024