Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Αλόνσο: «Οι σκέψεις μας ήταν στα παιχνίδια με τη Λανς»

Αλόνσο: «Οι σκέψεις μας ήταν στα παιχνίδια με τη Λανς»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο παραδέχθηκε ότι το μυαλό των παικτών του Παναθηναϊκού ήταν στα ματς με τη Λανς.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 με το ζόρι τον Λεβαδειακό και έκανε σεφτέ στη Super League, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να παραδέχεται στις δηλώσεις του στην Cosmote TV πως οι παίκτες του είχαν το μυαλό τους στα δύο ματς με τη Λανς.

Όσα είπε ο Αλόνσο:

Την εξήγησή για το ότι η ομάδα του άργησε τόσο πολύ να βρει το γκολ: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν σας κρύβω ότι οι σκέψεις όλων μας ήταν στα παιχνίδια με τη Λανς. Βεβαίως, ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το αποψινό παιχνίδι και οι τρεις βαθμοί, αλλά οι σκέψεις μας ήταν στη Λανς».

Για τον αν οι παίκτες του έδειξαν τον χαρακτήρα που θέλει στο τέλος: «Δείξαμε χαρακτήρα, αλλά δεν ήμασταν καλοί όσον αφορά το ποδόσφαιρο που παίξαμε. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τους παίκτες ότι δεν έδειξαν χαρακτήρα, αλλά δεν παίξαμε με τον τρόπο μας και αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε και εμείς και οι φίλαθλοί μας».

Μπακασέτας: «Δεν παίξαμε καθόλου καλά και δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ και πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα αν και προβλημάτισε με την απόδοσή του. Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε μετά το παιχνίδι για την κακή εικόνα της ομάδας του, αλλά και για το σπουδαίο ματς με τη Λανς το οποίο ακολουθεί.

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: «Δεν παίξαμε καθόλου καλά και δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Χάσαμε πολλές δεύτερες μπάλες. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ, θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό, και να είμαστε πιο επιθετικοί. Το πιο σημαντικό είναι ακόμα και αν δεν παίζεις καλά να παίρνεις τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και εμείς το καταφέραμε».

Για το αν η αναμέτρηση με τη Λανς επηρέασε το μυαλό τους: «Ξέραμε ότι είχαμε μπροστά μας ενα σημαντικό παιχνίδι, έπρεπε να είμαστε πιο δημιουργικοί και κάνουμε την αυτοκριτική μας. Τουλάχιστον όπως είπα πριν καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το μεγάλο ματς με τους Γάλλους: «Ένα τέτοιο παιχνίδι θέλει να παίζει κάθε ποδοσφαιριστής. Έχουμε έναν στόχο μπροστά μας, να μπούμε στο Europa. Έχουμε ένα σκορ που μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε θετικοί και θα δώσουμε τα πάντα ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας και να μπούμε στο Europa».

Only in

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση ο νόμος για το Κτηματολόγιο

Χωρίς νέα παράταση της προθεσμίας δήλωσης των ακινήτων στο Κτηματολόγιο, το σχέδιο νόμου τέθηκε σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024