Κυριακή 25 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Φελίπε Λουίς: «Τέλεια ομάδα ο Ολυμπιακός, ήταν δύσκολο να κάνουμε φάσεις»

Φελίπε Λουίς: «Τέλεια ομάδα ο Ολυμπιακός, ήταν δύσκολο να κάνουμε φάσεις»

Ο προπονητής της Φλαμένγκο, Φελίπε Λουίς, αποθέωσε τους Ερυθρόλευκους.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Φλαμένγκο, Φελίπε Λουίς, μετά τον τελικό του Διηπειρωτικού, που πραγματοποιήθηκε στο Μαρακανά.

Ο τεχνικός της βραζιλιάνικης ομάδας αναφέρθηκε στις μεγάλες νίκες που πέτυχαν οι Νέοι του Ολυμπιακού στον δρόμο για την κατάκτηση του Youth League και αποθέωσε τους Ερυθρόλευκους, χαρακτηρίζοντάς τους ως μια «τέλεια ομάδα».

«Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Μίλαν και την Μπάγερν και τακτικά είναι μια τέλεια ομάδα», ανέφερε και πρόσθεσε: «δύσκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες αλλά τα καταφέραμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Φλαμένγκο, μετά την κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος προπονητής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του τροπαίου. Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα με μια εξωπραγματική ομάδα. Όπως έλεγε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, δεν είναι ποτέ εύκολο να επιτεθείς απέναντι σε μια ομάδα με διάταξη 5-4-1.

Προτιμήσαμε να γεμίσουμε το κέντρο αλλά ήταν δύσκολο να μπούμε μέσα στην περιοχή. Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Μίλαν και την Μπάγερν και τακτικά είναι μια τέλεια ομάδα. Είναι δύσκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες αλλά τα καταφέραμε.

Ήταν σημαντικό που βοήθησαν οι ποδοσφαιριστές από τον πάγκο μας. Έχω ένα σύνολο που όλοι μπορούν να βοηθήσουν και να κάνουν καλύτερη την ομάδα. Τα δύο γκολ άλλωστε ήρθαν από παίκτες που ήταν αναπληρωματικοί κι αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο».

Only in

Τζίλιαν Αντερσον: «Δεν είμαστε τόσο ανοιχτοί για το σεξ όσο νομίζουμε»

Όταν η ηθοποιός ζήτησε από τις γυναίκες να μοιραστούν τα ερωτικά τους μυστικά για ένα νέο βιβλίο, βρέθηκε να επανεξετάζει τη δική της σχέση με την επιθυμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024