Κυριακή 25 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Γαβαλάς για τους Νέους του Ολυμπιακού: «Το ταξίδι θα συνεχιστεί με πολλή δουλειά» (pic)

Γαβαλάς για τους Νέους του Ολυμπιακού: «Το ταξίδι θα συνεχιστεί με πολλή δουλειά» (pic)

Το μήνυμα του διευθυντή εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκου Γαβαλά, για την παρουσία της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού στον τελικό του Διηπειρωτικού Κ20.

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού άγγιξε το όνειρο αλλά δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος και την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κ20 στον τελικό με τη Φλαμένγκο στο Μαρακανά, γνωρίζοντας την ήττα από τους Βραζιλιάνους με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο διευθυντής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, με ανάρτησή του στα social media, έστειλε το δικό του μήνυμα για την προσπάθεια των παιδιών του Ολυμπιακού σε ολόκληρο το ταξίδι προς το Μαρακανά και τη συνέχεια αυτή της ομάδας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Γαβαλά:

«Τα αποδυτήριά μας στο Μαρακανά μένουν άδεια. Όπως τα παραλάβαμε, φροντίσαμε να τα παραδώσουμε και να ευχαριστήσουμε τους οικοδεσπότες. Η απλότητα, η καλοσύνη και η αλήθεια αποκαλύπτουν το μεγαλείο των ανθρώπων. Στοιχεία που διακρίνουν τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο και μεταλαμπαδεύτηκαν στα «παιδιά» του.

Σε αυτόν τον «ιερό» τόπο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, μπήκε η «ψυχή» του Ολυμπιακού. Ο Δαφνοστεφανομένος Έφηβος ταξίδεψε έως την πατρίδα του ποδοσφαίρου ως πρωταθλητής Ευρώπης για να διεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο.

«Για άλλη μια φορά μας κάνατε πολύ υπερήφανους», ήταν τα λόγια του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια, μετά το τέλος αυτής της ιστορικής παράστασης. Του ανθρώπου που επί σειρά ετών δεν σταματάει τις επενδύσεις, ώστε η Ακαδημία μας να λειτουργεί με υποδειγματικό τρόπο.

Πριν κλείσουμε την πόρτα των αποδυτηρίων στο Μαρακανά, «κάναμε» ξανά όλο αυτό το μαγικό ταξίδι από το Λέτσε, την Καμπάλα, τα ματς με την Ίντερ και την Λανς στο Καραϊσκάκη, το θρίαμβο επί της Μπάγερν στο Μόναχο και την Final Week στη Νιόν και τις νίκες επί της Ναντ και την Μίλαν που μας έφεραν στο Ρίο.

Αισθανόμαστε ευλογημένοι όλοι μας, οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο, όπως και τα στελέχη της Ακαδημίας που εργάζονται σκληρά και μεθοδικά για να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα.

Φτάσαμε εδώ διότι ουδείς ήταν πάνω από τους άλλους. Άλλωστε για να πετύχεις μεγάλα πράγματα, πρέπει να είσαι μαζί με τους άλλους ανθρώπους. Το άθροισμα των επιλογών όλων μας ήταν αυτή η ποδοσφαιρική ζωή που ζήσαμε στο Youth League και στο Διηπειρωτικό.

Το ταξίδι θα συνεχιστεί με πολλή δουλειά αναμένοντας την αφετηρία στην επόμενη διοργάνωση του Youth League. Στις 3 Σεπτεμβρίου θα μάθουμε στη Νιόν τον πρώτο μας αντίπαλο. Μην ξεχνάτε πως κάθε τέλος είναι μία νέα αρχή».

Only in

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στη φέτα – Πρόσχημα αισχροκέρδειας η πανώλη;

Τι λένε στον ΟΤ άνθρωποι της αγοράς και της κτηνοτροφίας για τα σενάρια ανατιμήσεων στη φέτα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024