Το απόλυτο και στο ρελαντί η Λίβερπουλ! Μετά το 2-0 στην έδρα της Ίπσουιτς για την πρεμιέρα, η ομάδα του Άρνε Σλοτ επικράτησε εύκολα με 2-0 και της Μπρέντφορντ στο «Άνφιλντ» για τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League με τα γκολ των Ντίαζ και Σαλάχ.

Πρώτο ντέρμπι για τους «reds» του Ολλανδου τεχνικού την επόμενη αγωνιστική, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ».

Στο 13′ η Λίβερπουλ έφυγε στην κόντρα μετά από κόρνερ της Μπρέντφορντ και ο Ντίας με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Σαλάχ και Άρνολντ είχαν δύο καλές στιγμές στη συνέχεια και στο 32′ η κεφαλιά του Νόργκααρντ πέρασε άουτ. Ο Φλέκεν νίκησε το Σαλάχ στο 42′ και στο 56′ η Μπρέντφορντ έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Γένσεν.

Στο 62ο λεπτό η Λίβερπουλ είχε δοκάρι με τον Άρνολντ και στο 71′ έκανε το 2-0 όταν μετά από κόντρες ο Σαλάχ πάτησε περιοχή από δεξιά και πλάσαρε όμορφα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Στο 81ο λεπτό είχε δοκάρι και ο Χάκο και στο 85′ ο Νούνιες αστόχησε από κοντά με κεφαλιά.

Οι συνθέσεις:

Λίβερπουλ: Άλισον, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Άρνολντ (72’ Μπράντλει), Σομποσλάι, Χράφενμπερχ (90+2′ Έντο), Μακ Άλιστερ, Σαλάχ (85’ Έλιοτ), Ζότα (72’ Χάκπο), Ντίας (72’ Νούνιες)

Μπρέντφορντ: Φλέκεν, Ρούρσλεβ, Αγιέρ, Κόλινς, Πίνοκ, Νόργκααρντ, Γουισά (73’ Σαντέ), Γένσεν (66’ Ντάμσγκααρντ), Γιάνελτ (73’ Ονιεκά), Εμπεουμό, Λιούις Πότερ (66’ Καρβάλιο).