Κυριακή 25 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μαρινάκης σε παίκτες στα αποδυτήρια: «Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια – Ζήσατε μια απίστευτη εμπειρία»

Μαρινάκης σε παίκτες στα αποδυτήρια: «Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια – Ζήσατε μια απίστευτη εμπειρία»

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού κατέβηκε στα αποδυτήρια και συνεχάρη τους παίκτες για την προσπάθειά τους – «Σας στηρίζουμε, είστε το μέλλον του Συλλόγου».

Δίπλα στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού και στη μεγάλη μάχη που έδωσε με την Φλαμένγκο στον τελικό του Διηπειρωτικού στάθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών παρακολούθησε από κοντά το ιστορικό παιχνίδι και μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης κατέβηκε στα αποδυτήρια και συνεχάρη τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο και τους παίκτες του για την προσπάθειά τους, ενώ τόνισε ότι θα λάβουν κανονικά το μπόνους που υπήρχε για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

«Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια. Σας στηρίζουμε, είστε το μέλλον του Συλλόγου και στο δρόμο σας θα κατακτήσετε αμέτρητους τίτλους φορώντας την ερυθρόλευκη. Ζήσατε ως Πρωταθλητές Ευρώπης μια απίστευτη εμπειρία σε ένα γήπεδο που ήταν στα όνειρά μας όταν ήμασταν παιδιά», ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Υπήρχε ένα μπόνους για την κατάκτηση του τροπαίου το οποίο θα λάβετε κανονικά, διότι εγώ όπως σας είπα σας θεωρώ νικητές».

Αναλυτικά όσα είπε στα αποδυτήρια ο ηγέτης του Ολυμπιακού:

«Δε θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια! Δεν είναι ώρα για δάκρυα ούτε για πανηγύρια. Ειναι ώρα να πάρετε το μάθημα ότι στη ζωή κάποιες απροσεξίες μπορεί να σε κάνουν να μην πάρεις στο τέλος αυτό που σου αξίζει. Όμως άσχετα από αυτό, εσείς εδώ μπροστά σε 40.000 κόσμο που δεν σταμάτησε στιγμή να υποστηρίζει την ομάδα του, σταθήκατε, δώσατε μάχες και θέλω να είστε υπερήφανοι για ό,τι έχετε κάνει μέχρι τώρα, όπως και εμείς είμαστε υπερήφανοι για εσάς.

Σας στηρίζουμε, είστε το μέλλον του Συλλόγου και στο δρόμο σας θα κατακτήσετε αμέτρητους τίτλους φορώντας την ερυθρόλευκη. Συγκεντρωνόμαστε όλοι, από αύριο ξανά δουλειά και ξαναλέω. Δε θέλω να δω σκυμμένα κεφάλια. Ζήσατε ως Πρωταθλητές Ευρώπης μια απίστευτη εμπειρία σε ένα γήπεδο που ήταν στα όνειρά μας όταν ήμασταν παιδιά! Εμείς θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και όλα τα καλά είναι μπροστά μας.

Υπήρχε ένα μπόνους για την κατάκτηση του τροπαίου το οποίο θα λάβετε κανονικά, διότι εγώ όπως σας είπα σας θεωρώ νικητές»!

Only in

Αποκάλυψη in: Εντοπίσθηκαν Ρώσοι ένοπλοι της στρατιωτικής οργάνωσης Wagner στην Γλυφάδα!

Εντοπισμός μετά από ατύχημα με εμπλοκή μοτοσικλέτας. Άγνωστος ποιος ήταν ο στόχος της παρουσίας τους στη χώρα μας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024