Την πρώτη της νίκη στη La Liga πανηγύρισε η Ρεάλ που για τη δεύτερη αγωνιστική επικράτησε με 3-0 της Βαγιαδολίδ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι προβλημάτισε με την απόδοσή της στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε δυσκολία στη δημιουργία.

Το γκολ του Βαλβέρδε όμως στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη, την οποία σφράγισαν στο τέλος ο Μπραχίμ Ντίας και Εντρίκ.

Eμπαπέ και Ματσίς είχαν από μία καλή στιγμή για τις δύο ομάδες στο πρώτο μέρος, με το γκολ να έρχεται στο 49′ για τη Ρεάλ. Από κομπίνα σε φάουλ ο Βαλβέρδε σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέλησε στα δίχτυα για το 1-0. Στο 53′ ο Κουρτουά έσωσε σε σουτ του Μεσεγκέρ και στο 66′ ο Ροντρίγκο έχασε τεράστια ευκαιρία. Το ίδιο και ο Εμπαπέ στο 79′ από κοντά, με τον Μπραχίμ να κάνει το 2-0 με λόμπα στο 88′. Το 3-0 διαμόρφωσε στην τελευταία φάση ο Εντρίκ με ωραίο σουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Φραν Γκαρσία, Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Γκιουλέρ (68’ Μόντριτς), Βινίσιους (84’ Σεμπάγιος), Ροδρίγο (68’ Μπραΐμ Ντίαθ), Εμπαπέ (86’ Έντρικ).

Βαγιαδολίδ: Χέιν, Τσέμερτ, Πέρεθ, Ρόσα, Μπογιόμο, Γιούριτς (70’ Μάριο Μαρτίν), Σάντσεθ, Κίκε Πέρεθ (84’ Αμάτ), Ματσίς (57’ Μόρο), Μεσεγκέρ (57’ Αμαλά), Μάρκος Αντρέ (70’ Σιλά)