Την απρόσμενη γκέλα της ΑΕΚ θέλουν να εκμεταλλευτούν σήμερα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός.

«Ασπρόμαυροι« και «πράσινοι» μετά από τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις κι έχοντας στο μυαλό τους επαναληπτικούς για τα Play Off του Europa League και του Conference League, αντίστοιχα, δεν θέλουν απώλειες στη 2η αγωνιστική της Super League και θα πάνε για τη νίκη στις εντός έδρας μονομαχίες τους.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» με το 4-0 επί της Σάμροκ Ρόβερς έκανε πιο απλά τα πράγματα ενόψει της ρεβάνς και μπορεί να ασχοληθεί πιο εύκολα με το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, στις 20:30 στην Τούμπα. Στόχος είναι το 2/2 και η κορυφή για την ομάδα του Ραβζάν Λουτσέσκου, με τους Αγρινιώτες να ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα, μετά από την ήττα στην πρεμιέρα.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα θέλει να πάρει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος απέναντι στον Λεβαδειακό στις 21:00 στο ΟΑΚΑ θα πρέπει εμφανιστεί πιο συγκεντρωμένος, μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Αστέρα. Πάλι ο Ντιέγκο Αλόνσο θα κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά είναι πλέον πιο υποψιασμένος. Οι Βοιωτοί θα επιδιώξουν να βάλουν δύσκολα στο «τριφύλλι», εκμεταλλευόμενοι την κόπωση από την Ευρώπη, αλλά και τη σκέψη των παικτών στη ρεβάνς με τη Λανς.

Τέλος, στις 19:00 ο Αστέρας Aktor υποδέχεται τον Βόλο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με την ομάδα του Ράσταβατς να θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές της εμφανίσεις. Οι Αρκάδες με τον κόσμο στο πλευρό τους θα ψάξουν το 2/2, ενώ οι Βολιώτες θέλουν να πάρουν τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο 24 Αυγούστου

ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1
Πανσερραϊκός – Άρης 0-1
ΑΕΚ – Λαμία 1-1

Κυριακή 25 Αυγούστου

19:00 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Aktor – Βόλος ΝΠΣ (Novasports 2)
20:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (Novasports Prime)
21:00 Ολυμπιακό Στάδιο, Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός (Cosmote Sport 1)

Δευτέρα 26 Αυγούστου

20:30 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Athens Kallithea FC (Cosmote Sport 1)