Κυριακή 25 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Οι Λέικερς θέλουν τον Ντόντσιτς για διάδοχο του ΛεΜπρόν Τζέιμς»

«Οι Λέικερς θέλουν τον Ντόντσιτς για διάδοχο του ΛεΜπρόν Τζέιμς»

Οι Λέικερς φαίνεται πως εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Λούκα Ντόντσιτς, με την ομάδα του Λος Άντζελες να βλέπουν στο πρόσωπο του Σλοβένου σταρ τον διάδοχο του ΛεΜπρόν Τζέιμς

Σε λίγους μήνες, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κλείνει τα 40 του χρόνια, ωστόσο, ακόμα και σε αυτή την ηλικία αποτελεί τον απόλυτο ηγέτη των Λος Άντζελες Λέικερς.

Μάλιστα, από φέτος, ο «Βασιλιάς» θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί μαζί με τον γιο του, Μπρόνι, με τους «λιμνανθρώπους» να τον επιλέγουν στο Νο.55 του φετινού ντραφτ, πραγματοποιώντας το μεγάλο όνειρο του χρυσού Ολυμπιονίκη με την Team USA στο Παρίσι.

Παρ’ όλα αυτά, ο σύλλογος από το Λος Άντζελες κοιτά από τώρα το μέλλον και την επόμενη ημέρα του, σχεδιάζοντας τη μετά-ΛεΜπρόν Τζέιμς εποχή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος, Κέβιν Ο’ Κόνορ, οι Λέικερς φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Λούκα Ντόντσιτς για τον επόμενο franchise player του συλλόγου όταν και αποσυρθεί ο Τζέιμς.

Μάλιστα, όπως τονίζει χαρακτηριστικά, το γεγονός πως η ομάδα του Λος Άντζελες προτιμά εδώ και καιρό να κρατά τα μελλοντικά της ντραφτ πικ και να μην τα εντάσσει σε trades, δείχνει πως σκοπεύει σε λίγα χρόνια να κάνει την απόλυτη πρόταση στους Μάβερικς για τον Σλοβένο σούπερ σταρ.

Only in

Τα ηλεκτρικά πατίνια επέστρεψαν στους δρόμους

Η επανεμφάνισή τους έχει συνοδευτεί από έντονες αντιδράσεις - Τα ηλεκτρικά πατίνια, που σταθμεύουν στα ήδη προβληματικά πεζοδρόμια, προκαλούν επιπλέον δυσκολίες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024