Κυριακή 25 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο βασικός Μπιανκόν και το πλάνο του «Μέντι»

Ο βασικός Μπιανκόν και το πλάνο του «Μέντι»

Ο Γάλλος θα είναι στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, έχοντας δίπλα του τον Πιρόλα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το βράδυ της Δευτέρας την Καλλιθέα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν με την σημερινή προπόνηση την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα στο Καραϊσκάκη.

Οι πειραιώτες σκέφτονται μόνο τη νίκη θέλοντας να κάνουν το δύο στα δύο (είχαν επικρατήσει στην πρεμιέρα στον Βόλο) και όπως είχαμε αναφέρει και χθες, τα νέα είναι ευχάριστα για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε ότι αφορά τον Μπιανκόν.

Ο Γάλλος στόπερ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι, όπως όλα δείχνουν στο αρχικό σχήμα της ομάδας του λιμανιού δίπλα στον Πιρόλα.

Θυμίζουμε ότι ο Ρέτσος έχει ενοχλήσεις από την κλωτσιά που είχε δεχθεί σε προπόνηση σστο Ρέντη και γι’ αυτό έμεινε εκτός αποστολής από τον αυριανό αγώνα των «ερυθρόλευκων».

Είναι λοιπόν σημαντικό για τον Μεντιλίμπαρ ότι θα έχει στην διάθεσή του τον Μπιανκόν για το παιχνίδι με την Καλλιθέα.

Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για την εντεκάδα

Σε ότι αφορά το πιθανότερο σενάριο για την βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο «Μέντι» έχει καταλήξει σε σχήμα με γκολκίπερ τον Τζολάκη και στόπερ τους Μπιανκόν – Πιρόλα.

Σε ότι αφορά τα δύο άκρα της αμυντικής διάταξης των πειραιωτών, τον πρώτο λόγο έχουν Ροντινέι για τα δεξιά και Ορτέγκα για αριστερά αλλά εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται να δούμε και κάποια έκπληξη από τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Σε ότι έχει να κάνει με την τριάδα της μεσαίας γραμμής, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Έσε και του Τσικίνιο, ενώ την τρίτη θέση διεκδικούν Ντόι και Στάμενιτς, με τον πρώτο πάντως να έχει περισσότερες πιθανότητες.

Στα δύο άκρα της επίθεσης θα είναι ο Ζέλσον με τον Βέλντε και στην κορυφή της επιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού θα παίξει ο Ελ Κααμπί.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ντάνι Γκαρθία, ο Ισπανός μεσοαμυντικός είναι στην αποστολή των πειραιωτών και όλα δείχνουν ότι ο Μεντιλίμπαρ θα του δώσει χρόνο συμμετοχής σαν αλλαγή.

Only in

Πώς η Τέιλορ Σουίφτ έστρεψε την προσοχή στις τράπεζες τροφίμων

Την ώρα που ένας στους 7 Αμερικανούς (47 εκατ. ψυχές) επιβιώνουν χάρη στις τράπεζες τροφίμων, το ποπ είδωλο, τις έφερε ξανά στην επικαιρότητα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024