Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Πάει Ρέντη το πρωί ο Κάρμο –  Η ετοιμότητα και το στοιχείο που (ξανα)φέρνει ο «κόκκινος πύργος»

Πάει Ρέντη το πρωί ο Κάρμο – Η ετοιμότητα και το στοιχείο που (ξανα)φέρνει ο «κόκκινος πύργος»

Οι προσωπικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη έντυσαν ξανα τον Κάρμο στα ερυθρόλευκα και ο 25χρονος στόπερ πιάνει δουλειά από νωρίς αύριο το πρωί στο Ρέντη

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νταβίντ Κάρμο στους «ερυθρόλευκους» και η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός για την ομάδα του λιμανιού.

Ή καλύτερα για ν’ ακριβολογούμε η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού στην Ελλάδα είναι γεγονός, καθώς ο Ολυμπιακός ενισχύεται σε πολύ μεγάλο βαθμό με την παρουσία του Ανγκολέζου στόπερ στο κέντρο της αμυντικής του διάταξης.

Η συγκεκριμένη κίνηση δημιουργεί κλίμα ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού και κλίμα σιγουριάς στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς ο Ισπανός τεχνικός επιθυμούσε διακαώς την επιστροφή του παίκτη στους πειραιώτες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε το θέμα πάνω του, έκανε ότι χρειάζονταν για να γίνει η μεγάλη μεταγραφή και ο «Μέντι» ξέρει καλά ότι η παρουσία του Κάρμο στην «καρδιά» της άμυνας των πειραιωτών δημιουργεί νέα δεδομένα.

Ενθουσιασμένος όμως με την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είναι και ο παίκτης κι αυτό φαίνεται και από την λεπτομέρεια που θ’ αναφέρουμε.

Ο Κάρμο θα πάει πρωί – πρωί την Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του λιμανιού για να κάνει προπόνηση και είναι χαρακτηριστικό ότι έλεγε πως αν χρειαστεί μπορεί να παίξει και το… βράδυ στο ματς με την Καλλιθέα.

Το σίγουρο είναι ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού αναβαθμίζει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της πειραϊκής ομάδας και μάλιστα σε μια κομβική θέση.

Αρκεί να θυμηθεί κάποιος τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που έκανε πέρυσι από τον Γενάρη και μετά, όταν και αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» ο Αγκολέζος κεντρικός αμυντικός.

Δεν είναι όμως μόνο η δική του καλή εικόνα, τα χαρακτηριστικά που δίνει στην άμυνα του Ολυμπιακού αλλά μιλάμε και για ένα ακόμα στοιχείο που σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Ο λόγος για την καλή συνεργασία που είχε με τον Παναγιώτη Ρέτσο καθώς κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι το δίδυμο Κάρμο – Ρέτσου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία των «ερυθρόλευκων», την κατάκτηση του Conference League.

Εδώ θα πρέπει να σταθούμε σ’ ένα ακόμα γεγονός που προσδίδει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού η επιστροφή του Κάρμο.

Ο λόγος για τις εξαιρετικές 40άρες πάσες του κεντρικού αμυντικού των «ερυθρόλευκων, καθώς ο Κάρμο έχει την δυνατότητα να κάνει αυτές τις μεγάλες μπάλες, δημιουργώντας προϋποθέσεις για καλή κόντρα επίθεση.

Αυτό είναι στοιχείο το οποίο θέλει να το εκμεταλλευτεί ο Μεντιλίμπαρ και είναι ένας ακόμα λόγος που αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος για την επιστροφή του 25χρονου κεντρικού μπακ.

Ο Κάρμο αναμένεται να πάει το βράδυ της Δευτέρας στο Καραϊσκάκη για να δει από κοντά το παιχνίδι με την Καλλιθέα και αναμένεται να γνωρίσει την αποθέωση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Only in

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση ο νόμος για το Κτηματολόγιο

Χωρίς νέα παράταση της προθεσμίας δήλωσης των ακινήτων στο Κτηματολόγιο, το σχέδιο νόμου τέθηκε σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024