Κυριακή 25 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Νόρις πήρε τη νίκη στο… σπίτι του Φερστάπεν (pics)

Ο Νόρις πήρε τη νίκη στο… σπίτι του Φερστάπεν (pics)

Ο Λάντο Νόρις με McLaren πήρε τη νίκη στο ολλανδικό Grand Prix και άφησε δεύτερο τον Μαξ Φερστάπεν ενώ στο βάθρο ανέβηκε ο Σαρλ Λεκλέρκ.

Τη δεύτερη νίκη της φετινής σεζόν – αλλά και συνολικά της καριέρας του στη Formula 1 – πανηγύρισε ο Λάντο Νόρις στο ολλανδικό Grand Prix και συγκεκριμένα στην πίστα του Τσάντφουρτ.

Ο Βρετανός οδηγός της McLaren κατάφερε να κρατήσει άνετα πίσω του τον παγκόσμιο πρωταθλητή, Μαξ Φερστάπεν, και να σταματήσει το αήττητο σερί του Ολλανδού στην πατρίδα του, αφού ο «πιλότος» της Red Bull μετρούσε τρεις νίκες σε ισάριθμούς αγώνες από το 2021, όταν το ολλανδικό Grand Prix επανήλθε στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Σαρλ Λεκλέρκ με Ferrari, με τον Μονεγάσκο να δίνει σπουδαία μάχη και να δικαιώνεται. Επόμενος αγώνας στο φετινό πρωτάθλημα είναι στην Ιταλία και στη θρυλική πίστα της Μόντσα, το τριήμερο 30/8-1/9.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

H βαθμολογία των οδηγών:

Η βαθμολογία των κατασκευαστών: 

Λεκλερ: «Πολύ μεγάλη έκπληξη το βάθρο, εκτελέσαμε την τέλεια στρατηγική»

Η Ferrari κατάφερε να επιστρέψει στο βάθρο σε Grand Prix παίρνοντας την τρίτη θέση στην Ολλανδία με τον Σαρλ Λεκλέρ. Ο Μονεγάσκος πιλότος μίλησε για τον αγώνα, τονίζοντας η «σκουντερία» εκτέλεσε άψογα την στρατηγική της για να βρεθεί τρίτη.

«Ήταν μεγάλη έκπληξη! Δεν είμαι συνήθως χαρούμενος με την τρίτη θέση, αλλά μετά το σημερινό αγώνα μπορούμε να είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι με τη δουλειά που κάναμε σε ένα δύσκολο τριήμερο για την ομάδα», είπε ο Μονεγάσκος στις τηλεοπτικές του δηλώσεις μετά τον αγώνα.

Και συνέχισε: «Πασχίζαμε από την Παρασκευή μέχρι και τον αγώνα. Στον αγώνα βρήκαμε λίγη παραπάνω ταχύτητα, και εκτελέσαμε την τέλεια στρατηγική. Κάναμε το undercut σε δύο από τους αντιπάλους μας και καταφέραμε να τους κρατήσουμε πίσω μας. Ήταν ένας αληθινά δυνατός αγώνας από την ομάδα. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα στεκόμουν στο βάθρο μετά από ένα τόσο δύσκολο τριήμερο για την ομάδα».

Only in

Πώς η Τέιλορ Σουίφτ έστρεψε την προσοχή στις τράπεζες τροφίμων

Την ώρα που ένας στους 7 Αμερικανούς (47 εκατ. ψυχές) επιβιώνουν χάρη στις τράπεζες τροφίμων, το ποπ είδωλο, τις έφερε ξανά στην επικαιρότητα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024