Κυριακή 25 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Λίβανος: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες μετά από ισραηλινό χτύπημα

Λίβανος: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες μετά από ισραηλινό χτύπημα

Ο ισραηλινός στρατός διεξήγαγε προληπτικά αεροπορικά πλήγματα στον νότιο Λίβανο

Ένας άνθρωπος έχασε σήμερα τη ζωή του σε αεροπορικό πλήγμα του Ισραήλ που είχε στόχο αυτοκίνητο στην κοινότητα Χιάμ στον νότιο Λίβανο, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου, μετά την ανακοίνωση του Ισραήλ ότι διεξήγαγε προληπτικά πλήγματα κατά του σιιτικού λιβανικού κινήματος Χεζμπολάχ.

«Επίθεση ισραηλινού μη επανδρωμένου εναέριου οχήματος (drone) στην κοινότητα Χιάμ» προκάλεσε τον θάνατο ενός ανθρώπου, διευκρίνισε το λιβανικό υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωσή του την οποία έδωσε στη δημοσιότητα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ANI του Λιβάνου, χωρίς να διευκρινίσει αν ο νεκρός ήταν μαχητής ή άμαχος.

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε επίσης ότι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, ο ένας εκ των οποίων είναι Σύρος, σε «σειρά ισραηλινών επιδρομών» στον νότιο Λίβανο, διευκρίνισε το ANI.

Ο ισραηλινός στρατός διεξήγαγε προληπτικά αεροπορικά πλήγματα στον νότιο Λίβανο σήμερα το πρωί, διότι εντόπισε προετοιμασίες του σιιτικού κινήματος του Λιβάνου Χεζμπολάχ, συμμάχου της παλαιστινιακής Χαμάς, για επίθεση «ευρείας κλίμακας» εναντίον του Ισραήλ. Το λιβανικό κίνημα ανακοίνωσε από την πλευρά του ότι εξαπέλυσε «επίθεση με μεγάλο αριθμό drones» και «320 ρουκέτες Κατιούσα» εναντίον του Ισραήλ σε αντίποινα για τον θάνατο του ηγετικού στελέχους του στρατιωτικού του βραχίονα Φουάντ Σουκρ σε ισραηλινό πλήγμα σε προάστιο της Βηρυτού τον περασμένο μήνα.

Only in

Τα ηλεκτρικά πατίνια επέστρεψαν στους δρόμους

Η επανεμφάνισή τους έχει συνοδευτεί από έντονες αντιδράσεις - Τα ηλεκτρικά πατίνια, που σταθμεύουν στα ήδη προβληματικά πεζοδρόμια, προκαλούν επιπλέον δυσκολίες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024