Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Πρέπει να το βλέπεις κάθε φορά που πηγαίνεις στο μπάνιο» – Τι λέει ο άνδρας με το «μικρότερο πέος του κόσμου»

«Πρέπει να το βλέπεις κάθε φορά που πηγαίνεις στο μπάνιο» – Τι λέει ο άνδρας με το «μικρότερο πέος του κόσμου»

Ο Michael Phillips, 36 ετών, που λέει ότι έχει το μικρότερο πέος στον κόσμο, διαγνώστηκε με μικροφαλία και όπως λέει ούτε η χειρουργική επέμβαση δεν μπορεί να τον βοηθήσει

Ένας άνδρας που λέει ότι είχε το «μικρότερο πέος του κόσμου» αποκάλυψε πώς η πάθηση αυτή κατέστρεψε τη σεξουαλική του ζωή.

Ο Michael Phillips ανησυχούσε για το μέγεθός του για μεγάλο χρονικό διάστημα και η σπάνια ιατρική πάθησή του είχε επηρεάσει τη σεξουαλική του ζωή και τις σχέσεις του για χρόνια πριν αποφασίσει να δει έναν γιατρό γι’ αυτό τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.

Ωστόσο, ο 36χρονος έχει επιλέξει να μην ζει τη ζωή του με ντροπή, καθώς έχει βάλει στόχο να πάρει επίσημα τον τίτλο του μικρότερου πέους στον κόσμο, παίρνοντας το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες.

Το μέσο μέγεθος του ανδρισμού κάποιου, σύμφωνα με το Healthline, είναι 3,61 ίντσες (9,17 εκατοστά) για ένα χαλαρό πέος και 5,16 ίντσες (13,1 εκατοστά) για ένα πέος σε στύση.

Όμως ο Michael είπε ότι το πέος του μετράει κάτω από μία ίντσα, ανακαλύπτοντας την κατάστασή του μόνο όταν ήταν στο λύκειο, αφού ένα κορίτσι είδε για πρώτη φορά το μέγεθός του.

Πώς το μικρό πέος του κατέστρεψε την σεξουαλική ζωή

Το περιστατικό αυτό αποδείχθηκε αρκετά τραυματικό για τον Αμερικανό, καθώς όπως λέει, τον κορόιδευαν και πλέον έχει εγκαταλείψει οριστικά τα ραντεβού.

Το ότι έχει «μικροφαλία» σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει σεξ και πρέπει να κατουράει καθιστός, καθώς, όπως είπε, κάθε φορά που πηγαίνει στην τουαλέτα του θυμίζει την έλλειψη μεγέθους του.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Sun, εξήγησε ότι: «Πήγα στο γιατρό πριν από τέσσερις ή πέντε μήνες περίπου με ανησυχίες για το μέγεθος του πέους μου. Με ενημέρωσαν ότι υπάρχει μια πάθηση που ονομάζεται μικροφαλία», αποκάλυψε.

«Με παρέπεμψαν σε ουρολόγο. Πάντα γνώριζα ότι ήταν μικρό, αλλά δεν γνώριζα ότι υπήρχε κάποια πάθηση γι’ αυτό».

«Έχω το μικρότερο πέος στον κόσμο, οι γυναίκες με κοροϊδεύουν και έχω εγκαταλείψει τα ραντεβού…» λέει ο Micheal

Αναπτύσσοντας το ταξίδι του, ο Michael πρόσθεσε: «Ο κύριος λόγος που πήγα στο γιατρό ήταν επειδή το πέος μου είναι στην πραγματικότητα πολύ μικρό και δεν μπορούσα να κάνω σεξ.

«Είχα μια-δυο εμπειρίες που έκανα σεξ και δεν μπορούσα. Από εκεί και πέρα σταμάτησα να προσπαθώ να βγαίνω ραντεβού και έχασα το ενδιαφέρον μου».

Σκέφτεται την χειρουργική επέμβαση

Από τότε σκέφτεται να κάνει μια επέμβαση διεύρυνσης πέους, καθώς η αυτοπεποίθησή του έχει δεχτεί πλήγμα εξαιτίας της πάθησής του.

Η χειρουργική επέμβαση θα πρόσθετε περίμετρο και μήκος με τη διαίρεση του ανασταλτικού συνδέσμου και την προσθήκη λίπους που λαμβάνεται από το στομάχι και το εσωτερικό των μηρών.

Ο Michael Phillips, είναι 36 ετών και διαγνώστηκε με μικροφαλία

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα με τη μέθοδο, σύμφωνα με τον Michael: «Υπάρχουν κάποιες χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά θα μπορούσαν να προσθέσουν μόνο μια ίντσα περίπου».

«Το σκέφτομαι, αλλά αν αυτό είναι το μόνο που θα μπορούσα να κερδίσω, τότε θα εξακολουθούσα να βρίσκομαι στο φάσμα της μικροφαλίας, οπότε δεν είμαι σίγουρος αν θα άξιζε τον κόπο», εξήγησε, προσθέτοντας ότι έχει ακόμα ραντεβού για να αποφασίσει την επόμενη κίνησή του.

Η δύσκολη καθημερινότητα

Ο Michael μίλησε επίσης για το πώς του υπενθυμίζουν συνεχώς την πάθησή του – είτε του αρέσει είτε όχι.

«Πρέπει να το βλέπεις κάθε φορά που πηγαίνεις στο μπάνιο. Με αυτή την κατάσταση, το να πηγαίνεις στην τουαλέτα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Δεν μπορώ να σταθώ όρθιος για να κατουρήσω, πρέπει να καθίσω. Το κάνει δύσκολο όταν βρίσκεσαι σε δημόσιο χώρο», δήλωσε 36χρονος άνδρας

«Είχα εισιτήρια για έναν αγώνα του NFL, αλλά πηγαίνεις σε μια τουαλέτα και είναι μόνο ουρητήρια παρατεταγμένα που δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω».

Only in

Τι είναι ο Διάδρομος της Φιλαδέλφειας και ο Διάδρομος Νετζαρίμ που «κολλάνε» τις διαπραγματεύσεις στη Γάζα 

Ο πόλεμος του Ισραήλ στη Γάζα συνεχίζεται χωρίς σταματημό με το επίσημο νούμερο των νεκρών να έχει φτάσει τις 40.334 - Αδιέξοδο υπάρχει στις διαπραγματεύσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024