Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Είναι καυτή!»: Η ατάκα του πρίγκιπα Γουίλιαμ όταν είδε την Κέιτ Μίντλετον στην πασαρέλα

«Είναι καυτή!»: Η ατάκα του πρίγκιπα Γουίλιαμ όταν είδε την Κέιτ Μίντλετον στην πασαρέλα

Την αποκάλυψη έκανε ο Φέργκους Μπόιντ, φίλος του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας από τότε που σπούδαζαν όλοι μαζί στο Πανεπιστήμιο του Σαιντ Άντριους. 

Είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της Βρετανίας, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, παντρεμένοι από το 2011 και γονείς τριών παιδιών. Ο λόγος φυσικά για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, που τους τελευταίους μήνες έχουν να ασχοληθούν περισσότερο με τον πρίγκιπα Χάρι και τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να βρίσκονται σε κόντρα.

Ωστόσο, πριν από 22 χρόνια, τα πράγματα ήταν πιο απλά και πιο αθώα τόσο για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ όσο και για την Κέιτ Μίντλετον. Φοιτητές και οι δύο στο Πανεπιστήμιο του Σαιντ Άντριους, προτού καν αρχίσει η μεταξύ τους σχέση, η ιστορία θέλει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να εντυπωσιάζεται από τη μελλοντική σύζυγό του, όταν την είδε στη φοιτητική επίδειξη μόδας, που διοργάνωσε η σχολή ώστε να μαζευτούν χρήματα για τις οικογένειες των θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου.

«Ουάου, η Κέιτ είναι καυτή!» ήταν τα λόγια που βγήκαν από το στόμα του 20χρονου τότε πρίγκιπα προς τον φίλο του Φέργκους Μπόιντ, βλέποντας την Μίντλετον να περπατάει στην πασαρέλα, φορώντας ένα see through φόρεμα. Όπως είναι γνωστό, ο Γουίλιαμ είχε πληρώσει 200 λίρες για πρώτο τραπέζι στο σόου αλλά μέσω ενός φίλου του, ώστε να μην ξέρει ο κόσμος ότι θα βρίσκεται εκεί.

Βέβαια, τον Μάρτιο του 2002 τόσο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ όσο και η Κέιτ Μίντλετον είχαν σχέσεις με άλλους. Τελικά μετά από μερικούς μήνες, οι δύο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν και -όπως λέει ο σοφός λαός- τα υπόλοιπα είναι Ιστορία.

Only in

«Σχόλασα...»: Σε ισχύ στην Αυστραλία το δικαίωμα των εργαζομένων «να αποσυνδέονται» από τη δουλειά τους

«Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για τους εργαζόμενους» στην Αυστραλία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024