Ο Γιώργος Πατούλης μετά το χωρισμό του από τη Μαρίνα Σταυράκη έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, έχει γίνει γνωστή η σχέση του με τη Νάνσυ Κοίλου, πρώην συνεργάτιδά του στην Περιφέρεια Αττικής. Το ζευγάρι συζεί τον τελευταίο καιρό στη Γλυφάδα και σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί στον κόσμο τα παιδάκια του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη σε λίγο καιρό θα υποδεχθεί τα δύο παιδάκια του, μιας και η σύντροφος του περιμένει δίδυμα.

Ευτυχισμένοι γονείς

Σε επικοινωνία που είχε η δημοσιογράφος με τον πρώην περιφερειάρχη Αττικής, ο ίδιος αρνήθηκε να μιλήσει, λέγοντας σχεδόν μονολεκτικά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, κλείνοντας βιαστικά το τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Γιώργου Πατούλη, οι φήμες έχουν βάση, καθώς ο ίδιος το έχει ήδη ανακοινώσει στο γιο του Αλέξανδρο, λέγοντάς του ότι σε λίγο καιρό θα αποκτήσει αδέλφια.

Γιώργος Πατούλης: Η νέα γυναίκα στην ζωή του

Ο Γιώργος Πατούλης διατηρεί εδώ και αρκετό καιρό σχέση με την Νάνσυ Κοίλου, η οποία παλιότερα είχε εργαστεί και ως φωτομοντέλο ενώ σήμερα ασχολείται με τα κοινά.

Οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι περιορισμένες και έχουν αποφασίσει πως θέλουν να προστατεύσουν αυτή την σχέση και να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

.