Τρίτη 27 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Καβογιάννη και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος φωτογραφίζονται αγκαλιά – «Αυτή η αγάπη δεν τελειώνει ποτέ»

Μαρία Καβογιάννη και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος φωτογραφίζονται αγκαλιά – «Αυτή η αγάπη δεν τελειώνει ποτέ»

Ο «Τζόνι» και η «Κορίνα» απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο Πήλιο.

Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά την εξαιρετική συνεργασία τους στην επιτυχημένη σειρά «Εγκλήματα» ως Τζόνι και Κορίνα, ο ταλαντούχος Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η μοναδική Μαρία Καβογιάννη, οι δυο τους φωτογραφήθηκαν αγκαλιά αποπνέοντας νοσταλγική διάθεση.

Οι δυο κορυφαίοι ηθοποιοί, της τηλεόρασης και του θεάτρου, δεν είναι μονάχα καλοί συνεργάτες, αλλά και καλοί φίλοι. Οι δυο τους πέρασαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο εξοχικό του ηθοποιού, το οποίο βρίσκεται στο γραφικό Πήλιο.

Η Μαρία Καβογιάννη δημοσίευσε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τους, στην οποία απεικονίζονται αγκαλιά και στην οποία φαίνεται να είναι πολύ χαρούμενοι, γράφοντας στην λεζάντα της ανάρτησης: «Αυτή η αγάπη δεν τελειώνει ποτέ…».

Τα σχόλια των χρηστών κάτω από την φωτογραφία ήταν ιδιαιτέρως συγκινητικά. «Ούτε η δική μας για εσάς σας λατρεύουμε και τους δύο» έγραψε ένας χρήστης, ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Η Κορίνα και ο Τζόνι της καρδιάς μας απ’τα θρυλικά Εγκλήματα!!!».

Η αναβίωση της Κορίνας

Τον Ιούνιο, η Μαρία Καβογιάννη αναβίωσε και πάλι τα «Εγκλήματα», φορώντας τη χαρακτηριστική μπλε περούκα και σήμα κατατεθέν της Κορίνας Μητροπούλου.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε τότε, η Μαρία Καβογιάννη ανέφερε: «Θα τρελαθώ! Έλα, δεν υπάρχει αυτό. Πες μου ότι όλα αυτά είναι από τότε [κρατώντας την περούκα]. Είναι καταπληκτικό και πολύ συγκινητικό όλο αυτό που γίνεται».

Δείτε την ανάρτηση

Only in

Η κυβέρνηση της ακρίβειας αυξάνει και τις τιμές στα φάρμακα και ο Γεωργιάδης «πανηγυρίζει»

Βαθύτερα το χέρι στην τσέπη θα βάλουν από σήμερα οι Έλληνες για να αγοράζουν φάρμακα. Αναλυτικά η λίστα με τις νέες αυξημένες τιμές που «χειροκροτεί» ο υπουργός Υγείας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024