Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μπεν Άφλεκ: Όλοι ασχολούνται με το διαζύγιό του και εκείνος κάνει βόλτες με μέλος της οικογένειας Κένεντι

Μπεν Άφλεκ: Όλοι ασχολούνται με το διαζύγιό του και εκείνος κάνει βόλτες με μέλος της οικογένειας Κένεντι

Οι φήμες θέλουν τον γνωστό ηθοποιό να κάνει πολύ παρέα με την 36χρονη κόρη του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζ., την Κατλιν «Κικ» Κένεντι.

Τι κι αν βρίσκεται εν μέσω του διαζυγίου του με την Τζένιφερ Λόπεζ, ακούει τους φίλους της pop star να τον κράζουν και βλέπει τα προσωπικά του στα… μανταλάκια; Ο Μπεν Άφλεκ έχει αποφασίσει να ζήσει τη ζωή του, όπως εκείνος θέλει, χωρίς να τον νοιάζουν οι διάφορες φήμες που ακούγονται για τη ζωή του.

Μια από αυτές, θέλει τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό να βρίσκεται πολύ κοντά με την οικογένεια Κένεντι, και συγκεκριμένα με την 36χρονη Κατλιν «Κικ» Κένεντι. Η Κικ είναι η κόρη του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζ. και σύμφωνα με την Page Six οι δυο τους έχουν κάνει αρκετές κοινές εμφανίσεις σε διάφορα εστιατόρια και μαγαζιά στο Μπέβερλι Χιλς.

Ωστόσο, έως τώρα, η φύση της σχέσης τους δεν έχει ξεκαθαριστεί. Τόσο η Page Six όσο και η Daily Mail επικοινώνησαν με τους εκπροσώπους του Μπεν Άφλεκ και της Κικ Κένεντι ωστόσο δεν έλαβαν κάποια απάντηση.

Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι αυτή την περίοδο ο Μπεν Άφλεκ ασχολείται με το διαζύγιο. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, ο γνωστός ηθοποιός ήταν αυτός που επέτρεψε στην Τζένιφερ Λόπεζ να κάνει την τελική κίνηση σε μια «πράξη συμπόνιας» προς την εν διαστάσει σύζυγό του.

«Ο Μπεν Άφλεκ ήξερε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ επρόκειτο να υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Δεν ήταν καθόλου σοκαριστικό για αυτόν. Μάλιστα της επέτρεψε να είναι εκείνη που θα το κάνει» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η πηγή στην DailyMail.

Στην πραγματικότητα το περιγράφει ως μια πράξη γενναιοδωρίας, καθώς «η Τζένιφερ Λόπεζ ανησυχούσε περισσότερο για το πώς ο χωρισμός της από τον Μπεν Άφλεκ θα επηρεάσει την καριέρα της, τι θα σκεφτούν οι θαυμαστές της και τι θα γράψει ο Τύπος».

Only in

Τι είναι ο Διάδρομος της Φιλαδέλφειας και ο Διάδρομος Νετζαρίμ που «κολλάνε» τις διαπραγματεύσεις στη Γάζα 

Ο πόλεμος του Ισραήλ στη Γάζα συνεχίζεται χωρίς σταματημό με το επίσημο νούμερο των νεκρών να έχει φτάσει τις 40.334 - Αδιέξοδο υπάρχει στις διαπραγματεύσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024