Τι κι αν βρίσκεται εν μέσω του διαζυγίου του με την Τζένιφερ Λόπεζ, ακούει τους φίλους της pop star να τον κράζουν και βλέπει τα προσωπικά του στα… μανταλάκια; Ο Μπεν Άφλεκ έχει αποφασίσει να ζήσει τη ζωή του, όπως εκείνος θέλει, χωρίς να τον νοιάζουν οι διάφορες φήμες που ακούγονται για τη ζωή του.

Μια από αυτές, θέλει τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό να βρίσκεται πολύ κοντά με την οικογένεια Κένεντι, και συγκεκριμένα με την 36χρονη Κατλιν «Κικ» Κένεντι. Η Κικ είναι η κόρη του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζ. και σύμφωνα με την Page Six οι δυο τους έχουν κάνει αρκετές κοινές εμφανίσεις σε διάφορα εστιατόρια και μαγαζιά στο Μπέβερλι Χιλς.

View this post on Instagram

A post shared by Kick Kennedy (@kickkennedy)

Ωστόσο, έως τώρα, η φύση της σχέσης τους δεν έχει ξεκαθαριστεί. Τόσο η Page Six όσο και η Daily Mail επικοινώνησαν με τους εκπροσώπους του Μπεν Άφλεκ και της Κικ Κένεντι ωστόσο δεν έλαβαν κάποια απάντηση.

Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι αυτή την περίοδο ο Μπεν Άφλεκ ασχολείται με το διαζύγιο. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, ο γνωστός ηθοποιός ήταν αυτός που επέτρεψε στην Τζένιφερ Λόπεζ να κάνει την τελική κίνηση σε μια «πράξη συμπόνιας» προς την εν διαστάσει σύζυγό του.

«Ο Μπεν Άφλεκ ήξερε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ επρόκειτο να υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Δεν ήταν καθόλου σοκαριστικό για αυτόν. Μάλιστα της επέτρεψε να είναι εκείνη που θα το κάνει» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η πηγή στην DailyMail.

Στην πραγματικότητα το περιγράφει ως μια πράξη γενναιοδωρίας, καθώς «η Τζένιφερ Λόπεζ ανησυχούσε περισσότερο για το πώς ο χωρισμός της από τον Μπεν Άφλεκ θα επηρεάσει την καριέρα της, τι θα σκεφτούν οι θαυμαστές της και τι θα γράψει ο Τύπος».