Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπεν Άφλεκ «δεν έχει επαφή» με τα παιδιά της Τζένιφερ Λόπεζ μετά το διαζύγιο τους

Ο Μπεν Άφλεκ «δεν έχει επαφή» με τα παιδιά της Τζένιφερ Λόπεζ μετά το διαζύγιο τους

Η Τζένιφερ Λόπεζ εξακολουθεί να είναι «ιδιαίτερα δεμένη» με τα τρία παιδιά του Άφλεκ, τη Βάιολετ, τη Σεραφίνα και τον Σάμιουελ.

Ο Μπεν Άφλεκ φέρεται να μην έχει πλέον σχέση με τα παιδιά της Τζένιφερ Λόπεζ μετά τον χωρισμό τους.

Η πρωταγωνίστρια του «Hustlers» ανέφερε ως ημερομηνία χωρισμού την 26η Απριλίου 2024, επιβεβαιώνοντας τις φήμες περί διαζυγίου που άρχισαν να κυκλοφορούν τον Μάιο, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Άφλεκ είχε εγκαταλείψει τη συζυγική τους έπαυλη

Μια πηγή δήλωσε στο People την Κυριακή ότι ο νικητής των Όσκαρ «δεν έχει έρθει σε επαφή» με τα 16χρονα δίδυμα της Λόπεζ, Μαξ και Έμι, τα οποία έχει αποκτήσει μαζί με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονι.

Η Τζένιφερ Λόπεζ μαζί με τα παιδιά της

«Κρατάει επαφή με τα παιδιά και είναι καλή μαμά»

«Το γεγονός ότι δεν έχει δει τα παιδιά της εδώ και πολύ καιρό, δείχνει ότι είναι σαν να έφυγε», είπε η πηγή, σημειώνοντας ότι η 55χρονη Λόπεζ εξακολουθεί να είναι «ιδιαίτερα δεμένη» με τα τρία παιδιά του Άφλεκ, τη Βάιολετ, 18 ετών, τη Σεραφίνα, 15 ετών, και τον Σάμιουελ, 12 ετών, καθώς και με τη μαμά τους, Τζένιφερ Γκάρνερ.

Η πηγή πρόσθεσε ότι η τραγουδίστρια του «Dance Again» είναι «επίσης κοντά» με τα τέσσερα παιδιά του Άντονι που καλωσόρισε από προηγούμενες σχέσεις πριν από το γάμο τους.

«Κρατάει επαφή με τα παιδιά και είναι καλή μαμά», είπε η πηγή.

Η πηγή τόνισε επίσης ότι η Λόπεζ συχνά επαινούσε τον Άφλεκ για τον ρόλο του ως πατέρας όταν ήταν μαζί. «[Η Τζένιφερ] έβγαινε εκεί έξω και έλεγε στον κόσμο πόσο σπουδαίος μπαμπάς ήταν», είπε.

Ο χωρισμός

Η Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Άφλεκ στις 20 Αυγούστου, που ήταν η επέτειος των δύο ετών από τη γαμήλια τελετή τους στη Τζόρτζια, στην οποία παρευρέθηκαν η οικογένεια και οι φίλοι τους – συμπεριλαμβανομένων των πέντε κοινών παιδιών τους.

Η πρωταγωνίστρια του «Hustlers» ανέφερε ως ημερομηνία χωρισμού την 26η Απριλίου 2024, επιβεβαιώνοντας τις φήμες περί διαζυγίου που άρχισαν να κυκλοφορούν τον Μάιο, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Άφλεκ είχε εγκαταλείψει τη συζυγική τους έπαυλη αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία πλέον είναι προς πώληση.

Παρά το γεγονός ότι χώρισε με τον Άφλεκ αυτό το καλοκαίρι, η Λόπεζ εθεάθη αρκετές φορές να περνάει χρόνο με τον Σάμιουελ αλλά και την Βάιολετ.

Τον Ιούνιο, πήγε στην τελετή αποφοίτησης του Σάμιουελ, αλλά έφτασε χωριστά από τον Άφλεκ. Η Λόπεζ έφερε τα παιδιά της στην εκδήλωση, ενώ ο Άφλεκ κάλεσε τη μητέρα του, Κρις Αν Μπολντ, ως συνοδό του.

Τον επόμενο μήνα, η Λόπεζ βρέθηκε με τη Βάιολετ στο Χάμπτονς πριν η έφηβη φύγει από το κολέγιο του Πανεπιστημίου Γέιλ στο Νιου Χέιβεν του Κον.

Only in

Η κυβέρνηση της ακρίβειας αυξάνει και τις τιμές στα φάρμακα και ο Γεωργιάδης «πανηγυρίζει»

Βαθύτερα το χέρι στην τσέπη θα βάλουν από σήμερα οι Έλληνες για να αγοράζουν φάρμακα. Αναλυτικά η λίστα με τις νέες αυξημένες τιμές που «χειροκροτεί» ο υπουργός Υγείας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024