Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Σωτήρης Κοντιζάς: Τα ερωτικά «χρόνια πολλά» στη συζύγό του για τα γενέθλιά της

Σωτήρης Κοντιζάς: Τα ερωτικά «χρόνια πολλά» στη συζύγό του για τα γενέθλιά της

Ο γνωστός σεφ, με μια ανάρτηση στο Instagram, ευχήθηκε στη Δέσποινα για τα γενέθλιά της.

Είναι από τους ανθρώπους που τα μίντια ασχολούνται μαζί του συχνά πυκνά, καθώς είναι ένας από τους πιο γνωστούς σεφ στην Ελλάδα. Ωστόσο οι ειδήσεις γύρω από το όνομά του έχουν να κάνουμε μόνο με τις επαγγελματικές του κινήσεις, καθώς ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, σήμερα αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση στον «κανόνα» του και είχε σοβαρό λόγο για αυτό. Η σύζυγός του Δέσποινα έχει τα γενέθλιά της και ο Σωτήρης Κοντιζάς αποφάσισε να της ευχηθεί χρόνια πολλά με μια… ερωτική ανάρτηση στο Instagram.

Ο γνωστός σεφ επέλεξε να γράψει στίχους από το κομμάτι «Sweetest Thing» των U2, κάτω από μια φωτογραφία της Δέσποινας που κοιτάει τη θάλασσα.

Η επική γνωριμία του με τη Δέσποινα

Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε αποκαλύψει το πως γνωρίστηκαν με τη σύζυγό του, καθώς είχε καλεσμένο τον Περικλή Κοσκινά στο MasterChef.

«Περικλή, δεν ξέρω αν το θυμάσαι αλλά, όταν πρωτογνώρισα την Δέσποινα, εσύ ήσουν στην κουζίνα. Δηλαδή εσύ μαγείρευες και η Δέσποινα δούλευε στο εστιατόριο. Ήταν ο Περικλής στην κουζίνα, εγώ είχα πάει για φαγητό και η Δέσποινα σέρβιρε. Είχε σουπλά επάνω το τραπέζι και προς το τέλος, αφού είχαμε φάει τα πάντα, ήθελε να πάρει το σουπλά για να καθαρίσουν. Εγώ όμως χρειαζόμουν το σουπλά γιατί ήθελα να αφήσω το τηλέφωνο. Γιατί θεώρησα πιο σωστό να δώσω το τηλέφωνο, όχι να ζητήσω το τηλέφωνο και αν θέλει ο άλλος να σε πάρει» σημείωσε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Δεν είναι ιπποτικό να δώσεις εσύ το τηλέφωνο; Εγώ τελικά το έδωσα το σουπλά, έσκισα όμως ένα κομμάτι για να γράψω το τηλέφωνο. Η Δέσποινα νόμιζε ότι ήθελα να πληρώσω και ήταν το ΑΦΜ για τιμολόγιο και, όταν μπήκα μέσα, ήταν κάποιος φίλος της σερβιτόρος που είδε την φάση. Με γούσταρε και αυτός και της είπε: Μωρή, σου έδωσε τηλέφωνο η Κινέζα;» κατέληξε ο γνωστός σεφ.

Only in

Μάτι: «Παλεύαμε μόνοι μας να σωθούμε» λένε οι κάτοικοι

Η δευτεροβάθμια δίκη ξεκίνησε πάλι, έπειτα από διακοπή λόγω θερινών διακοπών, με όσους επέζησαν να μιλούν για την απουσία του κρατικού μηχανισμού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024