Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ντέιβιντ Μπέκαμ, Λιονέλ Μέσι και Τομ Μπρέιντι πόζαραν παρέα και «έριξαν» το ίντερνετ

Ντέιβιντ Μπέκαμ, Λιονέλ Μέσι και Τομ Μπρέιντι πόζαραν παρέα και «έριξαν» το ίντερνετ

Τα τρία αστέρια του αθλητισμού βρέθηκαν στο Chase Stadium για τον αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στη Σινσινάτι και δεν έχασαν την ευκαιρία να ποζάρουν παρέα.

Αυτή είναι μια περίεργη περίοδος για τον Λιονέλ Μέσι. Ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου είναι σε διαδικασία επιστροφής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του, καθώς γύρισε τραυματίας από την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα με την Αργεντινή στα μέσα του Ιουλίου. Άρα, το περισσότερο καιρό τον περνάει μεταξύ χαλαρών προπονήσεων και ολιγοήμερων διακοπών.

Όμως, όταν έχει την ευκαιρία θα βρεθεί στο Chase Stadium, προκειμένου να δει από κοντά την Ίντερ Μαϊάμι. Ωστόσο, το περασμένο Σάββατο, δεν ήταν ο μοναδικός σταρ στο γήπεδο: δίπλα του βρέθηκε και ο GOAT του NFL Τομ Μπρέιντι και μαζί με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, πόζαραν για μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την εικόνα ανέβασε ο συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας «Δεν μπορεί να γίνει καλύτερο. Λιονέλ Μέσι και Τομ Μπρέιντι για να μας δούνε να μπαίνουμε στα playoffs» και φυσικά μέσα σε λίγες ώρες η ανάρτησή του ξεπέρασε τα 1,5 εκατομμύρια likes. Μάλιστα, το ποστ του Μπέκαμ το έκανε story ο θρύλος του NFL, γράφοντας «φέρνω τον Λιονέλ Μέσι στο Μπέρμιγχαμ μαζί μου. Συγγνώμη Ντέιβιντ Μπέκαμ», καθώς ο Μπρέιντι είναι μέτοχος στην αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα.

Για την ιστορία η Ίντερ Μαϊάμι κέρδισε τη Σινσινάτι με 2-0. Μάλιστα, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, μετά από 26 αγώνες, προηγείται στη βαθμολογία έχοντας 56 βαθμός – οκτώ περισσότερους από τη δεύτερη Σινσινάτι.

Only in

«Σχόλασα...»: Σε ισχύ στην Αυστραλία το δικαίωμα των εργαζομένων «να αποσυνδέονται» από τη δουλειά τους

«Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για τους εργαζόμενους» στην Αυστραλία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024