Σε διαθεσιμότητα τέθηκε από το υπεραστικό ΚΤΕΛ ο οδηγός που έβριζε σε έξαλλη κατάσταση σε δρομολόγιο από τη Βόρεια Κέρκυρα.

Ο οδηγός διακρίνεται σε βίντεο, όπως παρουσίασε χθες το MEGA, σε κατάσταση αμόκ να βρίζει τα θεία, να χτυπά με τα χέρια του το τιμόνι και τα παράθυρο και να φωνάζει στους τουρίστες στα ελληνικά και στα αγγλικά να δείξουν σεβασμό.

«Γ..ώ τον Άι Σπυρίδωνα. Από τις 9 το πρωί… Από τις 9 το πρωί και χαχανίζουν σαν να είναι τι… Γ..ώ τον Άι Σπυρίδωνα… Γ..ώτο… Γίδια! Σεβασμός ρε! Respect! Γ..ώτο σας… Άι στο διάολο…», ακούγεται να λέει ο οδηγός. Οι επιβάτες στην αρχή δεν έδωσαν σημασία στη συμπεριφορά του οδηγού, ωστόσο θορυβήθηκαν όταν εκείνος άρχισε να χτυπιέται στο τιμόνι και στα παράθυρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Παράλληλα υποστήριξε ότι δουλεύει για 15 συνεχόμενες ημέρες χωρίς ρεπό.

Σύμφωνα με το υπεραστικό ΚΤΕΛ ο συγκεκριμένος οδηγός, που είναι και ιδιοκτήτης του οχήματος, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ προτάθηκε και η εξέταση του από τον ιατρό εργασίας.

Παράλληλα η διοίκηση του υπεραστικού ΚΤΕΛ διαψεύδει ότι εργάζονταν χωρίς ρεπό για 15 ημέρες επισημαίνοντας ότι υπάρχουν καταγεγραμμένα ρεπό στις 11,12 και 16 Αυγούστου, ενώ και τη συγκεκριμένη ημέρα είχε κάνει το προγραμματισμένο διάλειμμα για ξεκούραση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο οδηγός έχει κληθεί και από την τροχαία της Κέρκυρας.