Για την σχέση του με τη 16χρονη μίλησε στο MEGA και στο Live News ο γιος του 44χρονου και για τις κατηγορίες εις βάρος του πατέρα του ότι βίαζε την ανήλικη φίλη του.

Όπως παραδέχθηκε ο ο ίδιος στο παρελθόν είχε σχέση με την 16χρονη.

«Είχαμε σχέση και χωρίσαμε»

«Την γνώρισαν πέρυσι τέλη Ιουλίου από κοινή φίλη. Είχα σχέση με αυτό το κορίτσι από 10 Αυγούστου μέχρι τον Μάρτιο. Με τον πατέρα μου είχαν γνωριστεί, γιατί την είχα πάει στο σπίτι μου. Δεν μίλαγαν καθόλου περίεργα. Μιλούσαν όπως ένα πατέρας και μία κόρη. Ίσα ίσα ο πατέρας μου ενδιαφερόταν για εκείνη και την ρώταγε αν θέλει να φάει ή να πιει κάτι».

Μετά τον χωρισμό τους ο γιος του 44χρονου θα πει πως η 16χρονη επισκεπτόταν το σπίτι τους, ωστόσο δεν είχε δει τον πατέρα του να κάνει ποτέ κάποια ερωτική κίνηση, ενώ όταν έμαθε για τη σχέση τους, το μόνο που σχολίασε ήταν η μεγάλη διαφορά ηλικία τους.

«Από τη στιγμή που ήθελε και η κοπέλα δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Είναι η ζωή της», είπε.

«Την έστηνε κάτω από το σπίτι της και την παρακολουθούσε»

Το Live News επικοινώνησε με το περιβάλλον της 16χρονης, η οποία βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Όπως αναφέρει το περιβάλλον της ανήλικης, η οικογένειά της συγκεντρώνει πολλά στοιχεία και ντοκουμέντα, τα οποία είναι ικανά – όπως λένε – να στείλουν τον 44χρονο στη φυλακή.

«Έχει καταγραφεί από κάμερες που δεν ήξερε ότι υπήρχαν στην περιοχή. Την ώρα που δεχόταν τα ερωτικά μηνύματα, τον έπιασαν οι κάμερες που τους απαντούσε ενώ η 16χρονη ήταν δίπλα», είπε συγγενής της 16χρονης, ο οποίος τόνισε πως ο 44χρονος «την έστηνε κάτω από το σπίτι της και την παρακολουθούσε επί μέρες ολόκληρες».

Ο 44χρονος θα απολογηθεί αύριο, Τρίτη (27/08). Όπως ανέφερε και ο δικηγόρος του, με την 16χρονη είχε φανερή σχέση, το οποίο επιβεβαιώνουν πολλοί άνθρωποι, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του.