Τρίτη 27 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Κολωνός: Ο ψυχολογικός εκβιασμός ότι πεθαίνει και οι απειλές για τον πατέρα της – Η παγίδα του 44χρονου στην 16χρονη

Κολωνός: Ο ψυχολογικός εκβιασμός ότι πεθαίνει και οι απειλές για τον πατέρα της – Η παγίδα του 44χρονου στην 16χρονη

Ο 44χρονος ισχυρίζεται ότι είχε σχέση με την 16χρονη που δεν ήταν κρυφή και αρνείται την κατηγορία του βιασμού

Συγκλονίζει η κατάθεση της 16χρονης στην Αστυνομία για τον εφιάλτη που βίωνε με τον 44χρονο ο οποίος τη βίαζε συστηματικά από τον περασμένο Ιούνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 44χρονος πατέρας του φίλου της ανήλικης, χρησιμοποίησε κάθε μέσο για να κάνει την 16χρονη να ενδώσει στις αρρωστημένες του ορέξεις.

«Μου είπε ότι πεθαίνει»

Προσπάθησε ακόμα και να την κάνει να τον λυπηθεί λέγοντάς της ότι νοσεί και εκείνος όπως και η μητέρα της από καρκίνο, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν δύο χρόνια.

«Μου είπε ότι δεν είναι καλά, ότι ήθελε να το κάνει πριν φύγει από τη ζωή», είπε η 16χρονη στους αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «με έπιασε κάποια στιγμή στο σπίτι και μου λέει ότι έχει καρκίνο. Αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Μπορεί να το είπε έτσι… Με πήρε αγκαλιά και μου είπε «δεν ξέρω πόσο θα ζήσω», «δεν έχω πολύ προθεσμία» και διάφορα τέτοια. Αυτό έγινε στα τέλη Ιουνίου 2024. Έλεγε δεν ήξερε πόσο θα αντέξει και ότι ήθελε κάτι από μένα», κατέθεσε η 16χρονη στις Αρχές.

 Η παγίδα στο αυτοκίνητο

Ο 44χρονος έχοντας καταστρώσει το σχέδιο του ασκώντας ψυχολογική πίεση στο ανήλικο κορίτσι πέρασε στο επόμενο στάδιο.

Όπως υποστηρίζει συγγενικό πρόσωπο της 16χρονης που μίλησε στο MEGA «την πρώτη φορά την πήρε με πρόφαση να την πάρει με το αυτοκίνητο για να μιλήσουνε. Άρχισε να την εκβιάζει, της πήρε τα κινητά, της πήρε το βιομετρικό το ρολόι για να μην δείξει –αλά Καρολάιν- σφυγμούς και παλμούς που είχε αγωνία και το ένα και το άλλο. Προσπάθησε να διαφύγει, της έκλεισε τις κλειδαριές του αυτοκινήτου. Την έβαλε στο πίσω κάθισμα και γίνανε αυτά που γίνανε».

Οι απειλές και οι εκβιασμοί

Από εκεί και πέρα άρχισαν οι απειλές και οι εκβιασμοί: «Του έλεγα συνέχεια «Γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί με βασανίζεις; Γιατί μου κάνεις κακό;» Κι εκείνος μου απάντησε ‘Καν’ το, ειδάλλως θα πάθουν κακό οι δικοί σου. Θα σας κάψω τα σπίτια. Θα σκοτώσω τον πατέρα σου και την αδελφή σου γιατί έχω μπράβους στη νύχτα’», είπε η 16χρονη.

«Με απειλούσε. Μου έλεγε ‘θα πάρω τον πατέρα σου. Ξέρω ότι έχει πρόβλημα στην καρδιά του. Θα του χώσω δυο μπουνιές στην καρδιά και θα τον πάω εκεί που είναι η μάνα σου».

Ακόμα πιο σοκαριστική είναι η περιγραφή της 16χρονης όταν ο 44χρονος τη βίαζε. «Με είχε πιάσει κρίση πανικού. Έτρεμα. Δεν μπορούσα να πάρω καλά ανάσα. Φοβόμουν πάρα πολύ. Του έλεγα: Σε παρακαλώ πολύ φύγε. Φοβάμαι. Δεν είμαι καλά. Και μου έλεγε: πέντε λεπτά,  να το κάνω και φεύγουμε», κατέθεσε η ανήλικη.


Η ανήλικη βρήκε τη δύναμη να μιλήσει στον πατέρα της και εκείνος το κατήγγειλε αμέσως στις Αρχές.

Τα μηνύματα για άλλοθι

Ο φερόμενος βιαστής υποστηρίζει κυνικά ότι είχαν σχέση με τη συγκατάθεση της ανήλικης κοπέλας.

Ο 44χρονος όπως ισχυρίζεται προκλητικά, εκείνος ήταν που ενέδωσε στις πιέσεις της 16χρονης υποστηρίζοντας ότι έχει και μηνύματα που το αποδεικνύουν.

16χρονη: Θέλω να κάνουμε έρωτα
44χρονος: Τι λες; Είμαι πατέρας σου.
16χρονη: Θέλω να δοκιμάσω μαζί σου
44χρονος: Δεν πας καλά

Ωστόσο σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο πατέρας της ανήλικης μετά από δική του έρευνα αναζητώντας στοιχεία, για την φρίκη που έζησε η κόρη του έχει καταγραφεί ο 44χρονος, ο γιος του και η νυν φίλη του να πλησιάζουν την 16χρονη.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι είναι η στιγμή που της απέσπασαν το κινητό προκειμένου να στείλουν μηνύματα που να δίνουν άλλοθι στον 44χρονο, Τρίτη 20 Αυγούστου στις 21.52.

«Έχει καταγραφεί από κάμερες που δεν ήξερε ότι υπάρχουν στην περιοχή, και την ώρα που αυτός και καλά δεχόταν τα ερωτικά μηνύματα, τον τραβάγανε οι κάμερες που απάνταγε στα μηνύματα ενώ το παιδί ήταν δίπλα του», είπε συγγενής της ανήλικης.

Αμετανόητος

Προκλητικά αμετανόητος ο 44χρονος ισχυρίζεται ότι είχε φανερή σχέση με την ανήλικη κοπέλα.

«Ουδέποτε απείλησα ή με οποιοδήποτε τρόπο εκβίασα την κοπέλα για να συνευρεθούμε. Η σχέση μας μάλιστα ήταν φανερή και γνωστή σε πολλά άτομα του περιβάλλοντός μας και όλες μας οι συναντήσεις ήταν είτε στο σπίτι μου είτε και σε δημόσιους χώρους στον Κολωνό», είπε ο 44χρονος μέσω του δικηγόρου του.

Only in

Η κυβέρνηση της ακρίβειας αυξάνει και τις τιμές στα φάρμακα και ο Γεωργιάδης «πανηγυρίζει»

Βαθύτερα το χέρι στην τσέπη θα βάλουν από σήμερα οι Έλληνες για να αγοράζουν φάρμακα. Αναλυτικά η λίστα με τις νέες αυξημένες τιμές που «χειροκροτεί» ο υπουργός Υγείας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024