Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Πάει να καλύψει τον γαμπρό η νύφη από τον επεισοδιακό γάμο στον Πύργο; – «Δεν με χτύπησε στο πρόσωπο» απαντά

Πάει να καλύψει τον γαμπρό η νύφη από τον επεισοδιακό γάμο στον Πύργο; – «Δεν με χτύπησε στο πρόσωπο» απαντά

Ο κόσμος, όπως λένε καλεσμένοι, έτρεχε πανικόβλητος να βγει από την εκκλησία, ενώ στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της Αστυνομίας.

Σίγουρα αξέχαστος θα μείνει ένας γάμος στον Πύργο και όχι για καλό, καθώς ο γαμπρός δεν δίστασε να χτυπήσει μπροστά σε όλους τους καλεσμένους τη νύφη, όταν εκείνη του πάτησε το πόδι.

Όλα φέρονται να ξεκίνησαν όταν η νύφη επιχείρησε να τηρήσει το έθιμο και πάτησε το πόδι του γαμπρού ο γαμπρός φαίνεται πως δεν καλοείδε την κίνηση της και την χτύπησε στο πρόσωπο.

«Η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού και βέβαια εκείνη την ώρα ο ιερέας αρχίζει το Ευαγγέλιο, είναι η τελευταία του Αποστόλου και αμέσως αρχίζει η ανάγνωση του Ευαγγελίου. Εγώ στέκομαι μπροστά στο τραπέζι και πάω να πάρω το Ευαγγέλιο στα χέρια μου και αμέσως ταυτοχρόνως πετάει τα στέφανα ο γαμπρός και δίνει ένα χαστούκι στην νύφη», περιγράφει ο ιερέας.

Οι συγγενείς της νύφης, επιτέθηκαν στον γαμπρό και το μυστήριο διακόπηκε. Ο κόσμος, όπως λένε καλεσμένοι, έτρεχε πανικόβλητος να βγει από την εκκλησία, ενώ στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της Αστυνομίας.

Η νύφη λιποθύμησε

«Σπρωξίδια, προπηλακισμοί από τους συγγενείς του γαμπρού, από τους συγγενείς της νύφης. Ο γαμπρός βέβαια είχε βγει έξω, η νύφη λιποθύμησε», αναφέρει ο ιερέας.

Όσο για την νύφη, αυτή αρχικά λιποθύμησε, ενώ άτομο από το στενό της κύκλο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το σοκ που υπέστη.

Παρά τα όσα διαδραματίστηκαν πάντως, ο γάμος συνεχίστηκε κανονικά… κεκλεισμένων, ωστόσο, των θυρών.

Τι απαντάει η νύφη

Απαντήσεις και διευκρινήσεις σχετικά με τον επεισοδιακό γάμο, που τελέστηκε την Κυριακή (25/8) σε εκκλησία στον Πύργο, και τα όσα ακούστηκαν για το χτύπημα στο πρόσωπο, έδωσε η νύφη επικοινωνώντας στο patrisnews.com.

«Ουδέποτε με χτύπησε στο πρόσωπο. Ο γαμπρός όταν του πάτησα το πόδι, έβγαλε τα στέφανα, με έσπρωξε στον ώμο και βγήκε από τον Ιερό Ναό. Μετά από λίγο το μυστήριο συνεχίστηκε κανονικά» ανέφερε σχετικά η νύφη, διαψεύδοντας τις αρχικές πληροφορίες ότι ο άνδρας της τη χτύπησε στο πρόσωπο.

Only in

Η κυβέρνηση της ακρίβειας αυξάνει και τις τιμές στα φάρμακα και ο Γεωργιάδης «πανηγυρίζει»

Βαθύτερα το χέρι στην τσέπη θα βάλουν από σήμερα οι Έλληνες για να αγοράζουν φάρμακα. Αναλυτικά η λίστα με τις νέες αυξημένες τιμές που «χειροκροτεί» ο υπουργός Υγείας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024