Την ώρα που οι φήμες θέλουν τον Γιώργο Πατούλη να γίνεται ξανά πατέρας, καθώς η σύντροφός του Νάνσυ Κοίλου φέρεται να είναι έγκυος, η πρώην σύζυγός του ξεσηκώνει τη Μύκονο με τις εμφανίσεις της. Η Μαρίνα Σταυράκη τους προηγούμενους μήνες είχε κρατήσει αρκετά χαμηλό προφίλ, έχοντας περιορίσει αρκετά τις δημόσιες εμφανίσεις της. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν από τη στιγμή που πήγε στο νησί των Ανέμων.

Η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων εντοπίστηκε ξανά από την κάμερα του Mykonos Live TV, έχοντας (για μια ακόμη φορά) επιλέξει ένα outfit που αν μη τι άλλο δεν περνούσε απαρατήρητο. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Κάνοντας βόλτα στα Ματογιάννια, παρέα με μια φίλη της, η Μαρίνα Σταυράκη έγινε αποδέκτης σφυριγμάτων, με κάποιον άνδρα να της φωνάζει «χαμός γίνεται».

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνει για νυχτερινή διασκέδαση στη Μύκονο, έχοντας επιλέξει μια εμφάνιση λίγο πιο… εξεζητημένη. Πριν από λίγες ημέρες είχε εμφανιστεί φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με δύο μεγάλα λευκά λουλούδια στο στήθος κι έχοντας αγκαλιά τον σκύλο της.

Η Μαρίνα Σταυράκη, σε πρόσφατη συνέντευξή της, αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της. «Μετά από 35 χρόνια γάμου ήταν μία ανατροπή στην ζωή μου που σημάδεψε και τη σωματική και την ψυχική μου υγεία. Με τη δύναμη που άντλησα από φωτεινούς ανθρώπους, μπορώ να στείλω πια ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι μία γυναίκα μετά τα 50 μπορεί να πάρει τη ζωή στα χέρια της, να τη διεκδικήσει και να είναι πιο χαρούμενη, πιο υγιής, μακριά από τοξικότητες και να προχωρήσει τη ζωή της».

* Πηγή: Mykonos Live TV