Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Αυτή είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας για να ταξιδέψει κάποιος με αεροπλάνο

Αυτή είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας για να ταξιδέψει κάποιος με αεροπλάνο

Μια αεροσυνοδός, με ανάρτησή της στο TikTok, αποκάλυψε την καλύτερη ώρα της ημέρας για να πετάξει κανείς και να αποφύγει τις καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι στο μυαλό των περισσότερων ένα ταξίδι με αεροπλάνο είναι αρκετά διασκεδαστικό. Ωστόσο, δεν υπάρχει πιο ενοχλητικό πράγμα από τις καθυστερήσεις – εκείνες οι στιγμές που νιώθεις τον χρόνο να κυλάει βασανιστικά αργά, χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα για να αποτρέψεις την κατάσταση. Ωστόσο, για όλα υπάρχουν λύσεις, ακόμα και για τις καθυστερήσεις των αεροπλάνων.

Η Άλι Κέις είναι αεροσυνοδός και με μια  με ανάρτησή της στο TikTok, αποκάλυψε την καλύτερη ώρα της ημέρας για να πετάξει κανείς και να αποφύγει τις καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο. Σύμφωνα, λοιπόν, με την Κέις η καλύτερη επιλογή είναι το πρωί – και μάλιστα η πρώτη πρωινή πτήση, έστω κι αν χρειαστεί να θυσιάσετε μέρος του ύπνου σας και πάτε στο αεροδρόμιο προτού καν βγει ο ήλιος.

«Αυτό χρειάζεται λίγη προσοχή, γιατί είναι σημαντικό. Πάντα να κάνετε κράτηση για την πρώτη πτήση της μέρας. Ξέρω ότι αυτό πιθανώς σημαίνει ότι ξυπνάτε πολύ νωρίς, αλλά πιστέψτε με, αξίζει τον κόπο. Υπάρχει μεγάλη πίεση στις αεροπορικές εταιρείες να τηρήσουν τις ώρες για να αποτρέψουν κάθε είδους ντόμινο καθυστερήσεων» είπε στο βίντεό της η νεαρή αεροσυνοδός.

@allycase1 The early bird catches the worm 🐦🐛 If you can, opt for the first flight of the day!! There’s a TON of pressure on airlines to get the first flights out on time every morning, to every destination. Airplanes are reused throughout the day, all across the world, and those first few flights (whether on time or delayed) set the tone for the rest of the day. The domino effect is real 😅 #airlinetips #airporthack #airlinehack #traveltips #travelhack #flightattendant ♬ original sound – Ally Case

Μάλιστα, τόνισε, πως ακόμα και κάτι σοβαρό να γίνει, ώστε να αναβληθεί η πτήση που έχετε κλήση, ακολουθούν πολλές ακόμα μέσα στο διάστημα της ημέρας, άρα το πιο πιθανό είναι να μην αναβληθεί το ταξίδι σας για άλλη μέρα.

Only in

Τι είναι ο Διάδρομος της Φιλαδέλφειας και ο Διάδρομος Νετζαρίμ που «κολλάνε» τις διαπραγματεύσεις στη Γάζα 

Ο πόλεμος του Ισραήλ στη Γάζα συνεχίζεται χωρίς σταματημό με το επίσημο νούμερο των νεκρών να έχει φτάσει τις 40.334 - Αδιέξοδο υπάρχει στις διαπραγματεύσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024