Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Οι διάσημοι ή οι influencers; – Αυτοί είναι οι πιο ενοχλητικοί επιβάτες στα αεροπλάνα

Οι διάσημοι ή οι influencers; – Αυτοί είναι οι πιο ενοχλητικοί επιβάτες στα αεροπλάνα

Η Σκάι Τέιλορ, η οποία δούλεψε 16 χρόνια ως αεροσυνοδός, απάντησε στη μεγάλη απορία: ποιοι προκαλούν περισσότερα προβλήματα κατά την διάρκεια πτήσεων;

Μπορεί στους περισσότερους από εμάς να μην μας έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά συχνά – πυκνά βλέπουμε να κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο βίντεο που δείχνουν να γίνεται ο κακός χαμός μέσα σε κάποιο αεροπλάνο κατά την διάρκεια μιας πτήσης.

Πότε κάποιος θα έχει πιει λίγο παραπάνω, πότε άλλος θα εκνευριστεί με τον διπλανό του, όλο και κάποιος θα εκνευριστεί με το προσωπικό πτήσης, δεν θέλει και πολύ για να ξεφύγει η κατάσταση on air. Ωστόσο, ένα είναι το μεγάλο ερώτημα: ποιος είναι ο πιο ενοχλητικός τύπος επιβάτη;

Σε αυτή την απορία ήρθε να μας απαντήσει η Σκάι Τέιλορ, η οποία για 16 χρόνια εργάστηκε ως αεροσυνοδός σε μεγάλη βρετανική εταιρία. «Πολλοί πιστεύουν ότι οι πιο ενοχλητικοί είναι οι σταρ του κινηματογράφου ή της μουσικής, καθώς ο κόσμος θεωρεί ότι έχουν καβαλήσει το καλάμι και έχουν μόνο απαιτήσεις. Ωστόσο είναι ευγενέστατοι» είπε η Τέιλορ, προτού περάσει στην αποκάλυψη.

«Οι influencers είναι πιο ενοχλητικοί, ιδιαίτερα στις πτήσεις προς Ντουμπάι ή Λας Βέγκας και ακόμα περισσότερο αυτοί που έρχονται από το Λος Άντζελες» είπε η 49χρονη πρώην αεροσυνοδός και συμπλήρωσε: «Είναι συνηθισμένο στους ανθρώπους του Λ.Α. να παίρνουν υπνωτικά χάπια πριν από μια πτήση. Κι όταν επιβιβάζονται, αρκετοί από αυτούς πίνουν αλκοόλ με αποτέλεσμα η συμπεριφορά τους να αλλάζει και να γίνεται επιθετική».

Only in

Μάτι: «Παλεύαμε μόνοι μας να σωθούμε» λένε οι κάτοικοι

Η δευτεροβάθμια δίκη ξεκίνησε πάλι, έπειτα από διακοπή λόγω θερινών διακοπών, με όσους επέζησαν να μιλούν για την απουσία του κρατικού μηχανισμού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024