Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Αντιγόνη Κουλουκάκου: Το μίνιμαλ look της στην Επίδαυρο είναι ο τέλειος συνδυασμός για τις φθινοπωρινές βόλτες

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Το μίνιμαλ look της στην Επίδαυρο είναι ο τέλειος συνδυασμός για τις φθινοπωρινές βόλτες

Το look της ηθοποιού, «φωνάζει» άνεση και μινιμαλισμό.

Το τέλος του Αυγούστου σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού και την επιστροφή στην καθημερινότητα, το γραφείο και τις υποχρεώσεις. Μέχρι να υποδεχτούμε σταδιακά το φθινόπωρο, οι θεατρικές παραστάσεις του Σεπτεμβρίου προκαλούν το ενδιαφέρον μας και μας φέρνουν πιο κοντά στην τέχνη.

Σε αυτές τις παραστάσεις, εντοπίσαμε και την ηθοποιό Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στο θέατρο της Επιδαύρου προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση «Ικέτιδες» του Αισχύλου. Περίπου εξήντα χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του έργου στην Επίδαυρο, το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν και το Θέατρο του Νέου Κόσμου παρουσίασαν την τραγωδία του Αισχύλου «Ικέτιδες», με τη σκηνοθετική υπογραφή της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Θεάτρου Τέχνης Μαριάννας Κάλμπαρη.

Εκεί λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε με φθινοπωρινό σύνολο, το οποίο έχει στοιχεία που θα μας συνοδέψουν σε όλη την φθινοπωρινή σεζόν. Η Ελληνίδα ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο μίνιμαλ τοπ, με μια επίσης μίνιμαλ μαύρη ζακέτα από πάνω. Όσο για το παντελόνι, φόρεσε μια ζιπ κιλότ σε wide leg γραμμή, την οποία συνδύασε με φλατ μπαλαρίνες. Την εμφάνιση της ολοκλήρωσε με μια tote bag και διακριτικά κοσμήματα, όπως χρυσά σκουλαρίκια.

Το look της ηθοποιού, «φωνάζει» άνεση και μινιμαλισμό, δυο στοιχεία που θα λατρέψουμε στις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις, ενώ μια ψηλόμεση ζιπ κιλότ με μπαλαρίνες μπορεί να αναδείξει ιδανικά τα πόδια, και την σιλουέτα μας.

Η εμφάνιση της Αντιγόνης Κουλουκάκου στο θέατρο Επιδαύρου.

* Πηγή: Grace

Only in

Η κυβέρνηση της ακρίβειας αυξάνει και τις τιμές στα φάρμακα και ο Γεωργιάδης «πανηγυρίζει»

Βαθύτερα το χέρι στην τσέπη θα βάλουν από σήμερα οι Έλληνες για να αγοράζουν φάρμακα. Αναλυτικά η λίστα με τις νέες αυξημένες τιμές που «χειροκροτεί» ο υπουργός Υγείας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024