Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Bugonia: Όσα δεν γνωρίζατε για την νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου – Εξωγήινοι, μαύρο χιούμορ και Κορέα

Bugonia: Όσα δεν γνωρίζατε για την νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου – Εξωγήινοι, μαύρο χιούμορ και Κορέα

Η νέα ταινία με τίτλο «Bugonia» και την Εmma Stone, θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 7 Νοεμβρίου 2025.

Στο σκηνοθετικό του έργο παραμένει αφοσιωμένος ο Έλληνας σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος, ο οποίος βλέπει την μια του παραγωγή να ακολουθεί την επόμενη. Ύστερα από την πρόσφατη επιτυχία του με το «Poor Things» και την ταινία «Kinds of Kindness», ο Λάνθιμος ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει την ταινία «Bugonia» η οποία θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στις 7 Νοεμβρίου του 2025.

Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία επιστημονικής φαντασίας, ένα είδος στο οποίο μας έχει συνηθίσει ο γνωστός σκηνοθέτης. Τα «Bugonia» θα αποτελέσουν ένα αμερικάνικο remake του νοτιοκορεάτικου φίλμ «Save the Green Planet» του 2003 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Jang Joon-Hwan.

Το σενάριο γράφει ο βραβευμένος με Εmmy, Will Tracy (Succession, The Menu), ενώ η υπόθεση θα αφηγείται την ιστορία «δύο νεαρών αντρών που έχουν εμμονή με τις θεωρίες συνωμοσίας και απαγάγουν την ισχυρή CEO μιας μεγάλης εταιρείας, πεπεισμένοι ότι είναι εξωγήινη και έχει σκοπό να καταστρέψει την ανθρωπότητα». Η Stone θα υποδυθεί τη διευθύνουσα σύμβουλο και ο Plemmons τον έναν από τους δύο απαγωγείς.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν φέτος στην Αγγλία, όπου έχουν εγκατασταθεί ήδη μερικά προσωρινά σκηνικά, και θα συνεχιστούν και στην Νέα Υόρκη, καθώς υπάρχει ανατροπή στην υπόθεση, προς το τέλος της ταινίας.

Ο κόσμος του κινηματογράφου και φυσικά οι θεατές, ανυπομονούν ήδη να παρακολουθήσουν την νέα ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη, αλλά και την προσέγγιση που θα δώσει σε ένα σενάριο για μια πιθανή εισβολή εξωγήινων, με στοιχεία μαύρου χιούμορ και επιστημονικής φαντασίας και πρωταγωνιστή έναν εκκεντρικό και κακοποιημένο άνδρα, που πιστεύει ότι ο κόσμος βρίσκεται στα πρόθυρα μιας εξωγήινης εισβολής.

Πως ακριβώς θα επιχειρήσει να σώσει τον κόσμο ο πρωταγωνιστής, αλλά και πως η Emma Stone θα δώσει την δική της συμβολή στην επόμενη ενδεχομένως επιτυχία του κινηματογραφικού διδύμου που αγαπήθηκε τελευταία;

* Πηγή: Grace

Only in

«Σχόλασα...»: Σε ισχύ στην Αυστραλία το δικαίωμα των εργαζομένων «να αποσυνδέονται» από τη δουλειά τους

«Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για τους εργαζόμενους» στην Αυστραλία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024