Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η Μόνικα Μπελούτσι είναι η επιτομή της θηλυκότητας και το αποδεικνύει μέσα από την τελευταία της φωτογράφιση

Η Μόνικα Μπελούτσι είναι η επιτομή της θηλυκότητας και το αποδεικνύει μέσα από την τελευταία της φωτογράφιση

Η Ιταλίδα ηθοποιός έχει ταυτιστεί περισσότερο από κάθε άλλη διάσημη με την μεσογειακή ομορφιά, το ταμπεραμέντο και το μοναδικό σεξαπίλ.

Η Μόνικα Μπελούτσι ποζάρει για το εξώφυλλο του περιοδικού Madame Figaro Paris και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Πόζαρε στο φωτογραφικό με το ξεχωριστό της ταπεραμέντο και αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι είναι συνώνυμο της κομψότητας και της θηλυκότητας. Στα 59 της χρόνια φαίνεται ότι βιώνει την καλύτερη της περίοδο τόσο στην προσωπική της όσο και στην επαγγελματική της ζωή.

Η αγαπημένη ηθοποιός λατρεύει τα αισθησιακά bodies και τα ανδρόγυνα κοστούμια, τα οποία επέλεξε και στην συγκεκριμένη φωτογράφιση. Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό μίλησε για τους εμβληματικούς ρόλους που υποδύθηκε αλλά και για το σίκουελ του «Beetlejuice» που θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους 35 χρόνια μετά την πρωτότυπη ταινία.

Για την ηλικία της δήλωσε: «Είμαι ευγνώμων που είμαι ακόμα εδώ. Ζωντανή και σε καλή κατάσταση! Κάποια πρωινά, το να σηκώνομαι και να πίνω απλώς έναν ωραίο καπουτσίνο θα ήταν αρκετό για να με κάνει χαρούμενη για τη μέρα», δείχνοντας ότι απολαμβάνει τα πιο μικρά πράγματα της καθημερινότητας.

«Ο χρόνος που αφιερώνουμε στα παιδιά μας δεν είναι ποτέ χαμένος χρόνος»

Ακόμη, αποκάλυψε πώς κατάφερε να μεγαλώσει τις δυο κόρες της και παράλληλα να έχει μία δυναμική θέση στον κινηματογράφο.

«Δούλευα και ταξίδευα τόσο πολύ! Δεν είχα χρόνο για τίποτα. Μου άρεσε να πηγαίνω με το σακίδιο μου, μόνη μου, σε μια περιπέτεια. Γνωρίζοντας τον εαυτό μου, αν δεν είχα ξανακάνει αυτή την επαγγελματική πορεία, μάλλον δεν θα ήμουν η καλύτερη μαμά. Αυτό μου επέτρεψε να βιώσω τον χρόνο που τους αφιέρωσα ως πραγματική απόλαυση και όχι ως θυσία.

Είναι περίπλοκο να είσαι εργαζόμενη μητέρα. Μετά από τρεις μήνες, οι περισσότερες μητέρες επιστρέφουν στην εργασία. Προστάτεψα τον εαυτό μου από αυτό το βάρος με μια δουλειά που μου επέτρεπε να τα παίρνω μαζί μου στα πλατό, όσο ήταν δυνατόν. Η Ντέβα ταξίδεψε πολύ και άλλαξε σχολείο. Ο χρόνος που αφιερώνουμε στα παιδιά μας δεν είναι ποτέ χαμένος χρόνος. Γιατί κάποια στιγμή, φεύγουν και κάνουν τη ζωή τους».

«Δεν έχω εμμονή. Πάντα ήμουν μια γυναίκα με καμπύλες, ποτέ πολύ αδύνατη, αυτή είναι η φύση μου. Και θέλω να γεράσω με ειρηνικό τρόπο»

H Μόνικα Μπελούτσι σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε μιλήσει για τη σχέση της με το χρόνο. «Λέω στον εαυτό μου ότι είναι ανώφελο να πηγαίνω ενάντια σε κάτι που είναι πιο ισχυρό από εμένα. Και αν ο χρόνος περνάει σημαίνει ότι είσαι τυχερός που είσαι ακόμα εδώ. Η βιολογική ηλικία έχει συνέπειες, δεν απολαμβάνουμε πλέον τα πλεονεκτήματα της νεότητας. Υπάρχει ένας φυσικός μετασχηματισμός και έρχεται μια στιγμή που πρέπει να τον αποδεχτείς. Το σημαντικό είναι να συνεχίσω να αισθάνομαι καλά και να κάνω πράγματα που μου αρέσουν και με διεγείρουν».

Τέλος, είχε δηλώσει για τη φυσική της κατάσταση ότι: «Δεν έχω εμμονή. Πάντα ήμουν μια γυναίκα με καμπύλες, ποτέ πολύ αδύνατη, αυτή είναι η φύση μου. Και θέλω να γεράσω με ειρηνικό τρόπο. Όταν είσαι 50 ή 60 ετών, δεν έχεις τις ίδιες ανάγκες όπως όταν είσαι 20 ετών».

* Πηγή: Grace

Only in

Μάτι: «Παλεύαμε μόνοι μας να σωθούμε» λένε οι κάτοικοι

Η δευτεροβάθμια δίκη ξεκίνησε πάλι, έπειτα από διακοπή λόγω θερινών διακοπών, με όσους επέζησαν να μιλούν για την απουσία του κρατικού μηχανισμού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024