Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας – Ποιοί θα έχουν θετικές εξελίξεις σε ερωτικά και επαγγελματικά

Τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας – Ποιοί θα έχουν θετικές εξελίξεις σε ερωτικά και επαγγελματικά

Οι τυχερές πλανητικές όψεις και το τέλος του ανάδρομου Ερμή, αλλάζουν το σκηνικό των ημερών.

Η καλοκαιρινή περίοδος μπορεί να τελείωσε, ωστόσο το τοπίο ξεκαθαρίζει αστρολογικά. Σταδιακά ο Ερμής γυρνά σε ορθόδρομη πορεία και οι πλανήτες παίρνουν πιο ευνοϊκές θέσεις που φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα ερωτικών, επαγγελματικών, αλλά και σπιτιού/οικογένειας.

Γι’ αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν αρκετές όψεις που θα σας βοηθήσουν να πάρετε σωστές, να δείτε πιο καθαρά τα πράγματα και να περάσετε στο επόμενο βήμα της ζωής σας. Πριν βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις όμως, φροντίστε να βρείτε χρόνο για να εκμεταλλευτείτε τις θετικές όψεις που αναμένουμε, όμως για παράδειγμα αυτή της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 27 Αυγούστου. Αυτά είναι τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας:

Λέοντες

Αυτή η εβδομάδα θα έχει ιδιαίτερα ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν οικονομικά, επαγγελματικά, αλλά και ερωτικά. Από εδώ και στο εξής τα πράγματα θα σημειώνουν πρόοδο και επιτέλους θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά σε στόχους και επιθυμίες. Μόλις ο ανάδρομος αρχίζει να έχει και ορθή πορεία τότε θα νιώσετε και πάλι ενθουσιασμό για την καθημερινότητα, αλλά και τις ερωτικές σχέσεις. Οι επόμενες ημέρες θα χαρακτηριστούν από έντονο ενδιαφέρον και θα έχετε ευκαιρίες να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή, αλλά και να αλλάξετε ό,τι δεν σας αρέσει πια. Οι τυχερές πλανητικές όψεις της εβδομάδας είναι ένα ακόμη θετικό στοιχείο για να απολαύσετε στιγμές με το ταίρι σας, να κλείσετε σημαντικές υποχρεώσεις και να περάσετε γενικότερα περισσότερες στιγμές απόλαυσης.

Δίδυμοι

Πιθανώς να νιώθετε τάσεις φυγής και να ονειρεύεστε με ανοιχτά τα μάτια σας. Αυτή την αίσθηση θα σας προκαλέσει  το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού. Αυτό το διάστημα θα κάνετε τα πιο τρελά όνειρα και είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά σας, είτε αφορούν ερωτικά είτε επαγγελματικά. Τα καλύτερα νέα τα επιφυλάσσει η Τετάρτη καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του στον Λέοντα και σταματούν οι αναταράξεις στην καθημερινότητα σας και τα προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Θα μπει τέλος στις καθυστερήσεις και τις αναβολές και τα πράγματα θα αρχίσουν σταδιακά να έχουν εξέλιξη. Μπορεί να προκύψουν εξαιρετικές ευκαιρίες για τις αδέσμευτες-ους για νέες σχέσεις και μάλιστα αρκετά σοβαρές. Τέλος μη διστάσετε να ακούσετε την διαίσθηση σας και να προετοιμάσετε το έδαφος για μεγάλες και σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας.

Ζυγοί

Με πολύ καλές προοπτικές ανοίγει η συγκεκριμένη εβδομάδα σε θέματα επαγγελματικών, σπουδών, αλλά και γενικότερα μέλλοντος. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό την Τρίτη μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις εκεί που υπήρχε αδιέξοδο. Στις 28/08 η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας δημιουργεί μια αίσθηση σύγχυσης ή και άγχους σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, ωστόσο προτιμήστε να δείξετε υπομονή. Τα καλύτερα νέα έρχονται μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού ο ανάδρομος Ερμής ολοκληρώνει την πορεία του βάζοντας τέλος σε προβλήματα, καθυστερήσεις, αναβολές και στο αίσθημα της στασιμότητας. Το σημαντικότερο όμως, είναι πως η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο σας και φέρνει τα ευχάριστα. Τα ερωτικά σας ευνοούνται και γίνεστε πιο δημοφιλείς και περιζήτητοι. Οι καλές στιγμές και οι πιο διασκεδαστικές ημέρες είναι και αυτές μέρος στο πρόγραμμα σας.

* Πηγή: Grace

Only in

«Σχόλασα...»: Σε ισχύ στην Αυστραλία το δικαίωμα των εργαζομένων «να αποσυνδέονται» από τη δουλειά τους

«Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για τους εργαζόμενους» στην Αυστραλία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024