Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Cappuccino-Denim: Η νέα trendy απόχρωση τζιν που θα φορούν όλες τη νέα σεζόν

Cappuccino-Denim: Η νέα trendy απόχρωση τζιν που θα φορούν όλες τη νέα σεζόν

Οι ουδέτεροι τόνοι, πάντα διαχρονικοί, αποτελούν σταθερή τάση, και το καπουτσίνο έρχεται να προσθέσει μια φρέσκια, σύγχρονη πινελιά.

Η φετινή σεζόν φέρνει μια νέα, ουδέτερη απόχρωση denim που πρέπει να γνωρίζετε: το cappuccino. Αυτό το κομψό, απαλό γκρι-μπεζ χρώμα έχει κάνει την εμφάνισή του στο denim και υπόσχεται να γίνει το απόλυτο must-have για κάθε γκαρνταρόμπα. Η απόχρωση του καπουτσίνο είναι η τέλεια trans-seasonal επιλογή, που μπορεί να σας συνοδεύσει από το καλοκαίρι μέχρι το φθινόπωρο με ελάχιστες στιλιστικές προσαρμογές.

Η αναβίωση του καφέ στη μόδα δεν είναι κάτι νέο, αλλά φέτος, οι αποχρώσεις του εσπρέσο και οι γήινοι τόνοι φαίνεται να κατακτούν όχι μόνο τον κόσμο της ομορφιάς και της εσωτερικής διακόσμησης, αλλά και τις ντουλάπες μας. Οι ουδέτεροι τόνοι, πάντα διαχρονικοί, αποτελούν σταθερή τάση, και το καπουτσίνο έρχεται να προσθέσει μια φρέσκια, σύγχρονη πινελιά στο τζιν.

Το cappuccino-denim αποδεικνύεται εξαιρετικά ευέλικτο, προσαρμόζοντας την απόχρωση αυτή σε κάθε τύπο τζιν παντελονιού. Από τα πιο τολμηρά και μοντέρνα σχέδια, όπως τα τζιν με καμπυλωτές γραμμές, μέχρι τα πιο απλά και κομψά, όπως τα straight-leg jeans ή τα φαρδιά dad jeans, αυτή η απόχρωση προσθέτει μια διακριτική, αλλά ταυτόχρονα στιλάτη νότα σε κάθε σιλουέτα. Το καπουτσίνο δεν είναι μόνο ελαφρύ και κομψό για το καλοκαίρι, αλλά λειτουργεί εξαιρετικά και το φθινόπωρο, καθώς προσαρμόζεται άψογα στον ευμετάβλητο καιρό.

Συνδυάστε τα καπουτσίνο τζιν σας με ένα κρεμ γιλέκο ή T-shirt για έναν αβίαστα κομψό look. Για κάτι πιο τολμηρό, δοκιμάστε ένα κατάλευκο τζιν πουκάμισο με φλατ παπούτσια, είτε πρόκειται για δερμάτινες γόβες είτε για clogs χωρίς πλάτη. Καθώς ο καιρός κρυώνει, προσθέστε ένα καφέ δερμάτινο μπουφάν, ένα ευρύχωρο καμηλό σακάκι ή ένα oversized bomber, για να δημιουργήσετε layers που όχι μόνο κρατούν ζεστό το σώμα αλλά και αναδεικνύουν το στιλ σας.

Αν αναζητάτε έναν τρόπο να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας, το cappuccino-denim είναι η απάντηση. Αυτή η ουδέτερη, αλλά εξαιρετικά κομψή απόχρωση δεν είναι απλά μια τάση· είναι η νέα βάση για κάθε στιλάτη εμφάνιση.

* Πηγή: Grace

Only in

Τι είναι ο Διάδρομος της Φιλαδέλφειας και ο Διάδρομος Νετζαρίμ που «κολλάνε» τις διαπραγματεύσεις στη Γάζα 

Ο πόλεμος του Ισραήλ στη Γάζα συνεχίζεται χωρίς σταματημό με το επίσημο νούμερο των νεκρών να έχει φτάσει τις 40.334 - Αδιέξοδο υπάρχει στις διαπραγματεύσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024