Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
ΚΚΕ: Πρόκληση ο Μητσοτάκης να μιλά για ποιότητα μεταφορικών υπηρεσιών στην Αττική

ΚΚΕ: Πρόκληση ο Μητσοτάκης να μιλά για ποιότητα μεταφορικών υπηρεσιών στην Αττική

«Χιλιάδες εργαζόμενοι μετακινούνται καθημερινά σε άθλιες συνθήκες με μεγάλη αναμονή, σε μέσα χωρίς κλιματισμό ακόμα και τις μέρες του καύσωνα», υπογραμμίζει το ΚΚΕ για τα ΜΜΜ στην Αττική

Πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος με αφορμή τις πρωινές δηλώσεις του πρωθυπουργού από το αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Κορωπί για τα νέα λεωφορεία που κυκλοφορούν στην Αττική, όπως και αυτά τα υπόλοιπα που αναμένονται.

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, «αποτελεί πρόκληση ο κ. Μητσοτάκης να μιλά για ποιότητα των παρεχόμενων μεταφορικών υπηρεσιών στην Αττική, όταν μόλις προχθές άλλο ένα λεωφορείο άρπαξε φωτιά βάζοντας σε κίνδυνο επιβάτες και οδηγό και όταν χιλιάδες εργαζόμενοι μετακινούνται καθημερινά σε άθλιες συνθήκες με μεγάλη αναμονή, σε μέσα χωρίς κλιματισμό ακόμα και τις μέρες του καύσωνα».

«Να δυναμώσει ο αγώνας των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες»

Το Κομμουνιστικό Κόμμα προσθέτει πως «όσο για τα 30 νέα λεωφορεία στην Αττική, ο κ. Μητσοτάκης ξέχασε να πει πως αυτά αποκτήθηκαν μέσω ΕΣΠΑ και χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού, δηλαδή των ίδιων των εργαζομένων για να δοθούν στην κοινοπραξία των ΚΤΕΛ προχωρώντας παραπέρα την ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών. Αυτός άλλωστε είναι και ο διακαής στόχος όλων των κυβερνήσεων οι οποίες υλοποίησαν βήμα βήμα την ευρωενωσιακή πολιτική».

Τέλος, υπογραμμίζει πως «σήμερα είναι αναγκαίο να δυναμώσει ο αγώνας των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες συνολικά των εργαζομένων στην Αττική για σύγχρονη, ασφαλή, φθηνή, τακτική αστική συγκοινωνία μακριά από τους δρόμους του αδηφάγου κέρδους των ιδιωτών».

Only in

Τι είναι ο Διάδρομος της Φιλαδέλφειας και ο Διάδρομος Νετζαρίμ που «κολλάνε» τις διαπραγματεύσεις στη Γάζα 

Ο πόλεμος του Ισραήλ στη Γάζα συνεχίζεται χωρίς σταματημό με το επίσημο νούμερο των νεκρών να έχει φτάσει τις 40.334 - Αδιέξοδο υπάρχει στις διαπραγματεύσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024