Στην καταγγελία ότι δέχεται σωρεία υβριστικών, σεξιστικών και απειλητικών επιθέσεων, που περιλαμβάνουν έως και το πρόβλημα υγείας της, προέβη η τομεάρχισσα Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και βουλεύτρια Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου.

Όπως ανέφερε σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Κατερίνα Νοτοπούλου, «από τον καταιγισμό υβριστικών, σεξιστικών και απειλητικών επιθέσεων που δέχομαι τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, δεν εξαιρέθηκε το πρόβλημα υγείας μου».

«Δέχτηκα και δέχομαι μπούλινγκ για τον τρόπο ομιλίας μου»

Η βουλεύτρια Α’ Θεσσαλονίκης συνέχισε λέγοντας πως «δέχτηκα και δέχομαι μπούλινγκ για τον τρόπο ομιλίας μου, απόρροια της δυσκολίας που αντιμετωπίζω χρόνια με την βαρηκοία μου. Λυπάμαι για το επίπεδο και την κατάντια των δήθεν «δικαιωματιστών» που βάλλουν ανοιχτά κατά της συμμετοχής στην πολιτική ατόμων με χρόνιο νόσημα και αναπηρία».

Τέλος, ανέφερε πως «δεν είναι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η πολιτική που μας αξίζουν αυτά και δεν θα τα επιτρέψουμε. Ματαιοπονείτε!».

Η ανάρτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου:

Σημειώνεται ότι ανάλογη τοποθέτηση πραγματοποίησε η Κατερίνα Νοτοπούλου και στον τηλεοπτικό σταθμό «Action24», καταγγέλλοντας χυδαίες και σεξιστικές συμπεριφορές και κατηγόρησε τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως δείχνει «επιλεκτική στάση απέναντι σε ποιες σεξιστικές ή συκοφαντικές επιθέσεις καταγγέλλει και ποιες ανέχεται».