Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Χανιά: Δέσμευση Κασσελάκη να μην «κουκουλωθεί» το θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ

Χανιά: Δέσμευση Κασσελάκη να μην «κουκουλωθεί» το θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ

Από τα Χανιά, ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφέρθηκε στο θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ.

Συγκλονισμένος για τα όσα άκουσε για το θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος συναντήθηκε με τις μητέρες των αδικοχαμένων παιδιών.

«Πρόκειται για ένα ζήτημα δικαιοσύνης, απέναντι σε αυτό που βίωσαν αυτές οι οικογένειες, που είναι ένας συνδυασμός εργασιακής εκμετάλλευσης στα παιδιά τους και εγκληματικής κυβερνητικής ευθύνης για τον ΒΟΑΚ» υποστήριξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «αυτή τη στιγμή οι οικογένειες αδυνατούν να βρουν μάρτυρες από φόβο για αντίποινα, για να πουν πότε έφυγαν τα παιδιά από τον χώρο εργασίας».

Στο πλευρό των οικογενειών

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε και το θέμα της εργασίας ανηλίκων σχολιάζοντας πως «δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν παιδιά και δη ανήλικα, 15χρονα σε εκδήλωση σε γάμο πολιτικών παραγόντων και να μην μιλάει κανείς» και προσθέτοντας ότι «αν ήμουν σε μια τέτοια εκδήλωση, στην οποία όπως καταλαβαίνω ήταν και ο πρωθυπουργός, θα ρωτούσα πόσο χρονών είστε».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκε πως το κόμμα του «θα παλέψει για αυτά τα παιδιά»

Διερωτήθηκε: «Κανείς δεν ρώτησε; Θα κουκουλωθεί και αυτό;», καλώντας «όσους έχουν γνώση από την συγκεκριμένη υπόθεση να μιλήσουν. Να είναι μάρτυρες στο πλευρό των οικογενειών αυτών των θυμάτων και συγχρόνως να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη, ούτε από υλικό που μπορεί να υπάρχει, ούτε από ανθρώπους που έχουν γνώση αυτού του γεγονότος».

Δεσμεύτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα «σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα παλέψει για αυτά τα παιδιά».

«Κοροϊδία από χρόνο σε χρόνο»

Λίγο αργότερα ο Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έβαλε στο στόχαστρό του τον πρωθυπουργό.«Πάμε να δούμε τι αξία έχουν οι δεσμεύσεις ενός πρωθυπουργού (…). Όταν δημιουργήθηκε (σ.σ. ο ΒΟΑΚ) υπήρχαν 50.000 οχήματα στο νησί. Σήμερα αγγίζουν το ένα εκατομμύριο» ανέφερε εισαγωγικά.

Συνέχισε με τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού από το 2017 μέχρι και σήμερα και επεσήμανε: «Κοροϊδία από χρόνο σε χρόνο. Η αλήθεια; Όλα τα εργοτάξια σταματημένα και ένας δρόμος καρμανιόλα. Ήδη φέτος έχουν σκοτωθεί 39 άνθρωποι. Και αυτό το έγκλημα που βιώνουμε απαιτεί μόνο ένα πράγμα από εμάς. Να ξυπνήσουμε. Δεν είναι η αποτυχία η μοίρα του ελληνικού λαού».

Only in

Η κυβέρνηση της ακρίβειας αυξάνει και τις τιμές στα φάρμακα και ο Γεωργιάδης «πανηγυρίζει»

Βαθύτερα το χέρι στην τσέπη θα βάλουν από σήμερα οι Έλληνες για να αγοράζουν φάρμακα. Αναλυτικά η λίστα με τις νέες αυξημένες τιμές που «χειροκροτεί» ο υπουργός Υγείας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024