Καυστικό σχόλιο για την κατάσταση του ΕΣΥ, από τον ΣΥΡΙΖΑ, με βολές κατά του αρμόδιου υπουργού Α. Γεωργιάδη και αφορμή τον χαμό στο διαδίκτυο για την «Ψίμυθο», ένα… νησί που αν και είναι γέννημα φαντασίας, έχει γίνει viral.

Για το «νησί» αυτό υπήρξαν πολλές αναρτήσεις, μεταξύ άλλων πως «παραιτήθηκε ο τελευταίος αγροτικός ιατρός» χρεώνοντας στο «ΕΣΥ του Άδωνι» την κατάρρευση του δημόσιου συστήματος Υγείας.

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης σπάνια συναντάται με την αλήθεια κι όταν το κάνει οφείλουμε να του το αναγνωρίζουμε. Πράγματι λοιπόν η Ψίμυθος δεν υπάρχει», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Κάτι που εξόργισε τον αρμόδιο υπουργό, ο οποίος σε ανάρτησή του ανέφερε ότι «το «νησί» που υποτίθεται καταρρέει υγειονομικά απλά δεν υπάρχει! Δεν υπάρχει καθόλου είναι ένα φανταστικό νησί».

Το καυστικό σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ

Απαντώντας, ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει καυστικά: «Ο Άδωνις Γεωργιάδης σπάνια συναντάται με την αλήθεια κι όταν το κάνει οφείλουμε να του το αναγνωρίζουμε. Πράγματι λοιπόν η Ψίμυθος δεν υπάρχει.

Αν υπήρχε, σίγουρα θα είχε φροντίσει ο Υπουργός να έχει αγροτικό ιατρό.

Που ίσως τα Σαββατοκύριακα να έκανε διακοπές στη μαγευτική … Ψίθυμο, γιατί «ποτέ δεν είχαμε γιατρούς στο ΕΣΥ τις Κυριακές»».

Η ανάρτηση Γεωργιάδη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης που βρίσκεται διαρκώς αντιμέτωπος με σφοδρές διαμαρτυρίες για την κατάσταση διάλυσης που παρουσιάζει το ΕΣΥ, στην ανάρτησή του, με την οποία ανέφερε ότι η Ψίμυθος δεν υπάρχει, έδραξε την ευκαιρία να επαναλάβει τα περί «ψευδούς εικόνας κατάρρευσης του ΕΣΥ» και έκανε λόγο για «τρολ της Αντιπολιτεύσεως».

Με την πραγματικότητα να τον διαψεύδει ανέφερε δε ότι «τα ίδια προβλήματα με εμάς έχουν και οι υπόλοιποι και εμείς είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση από πολλούς άλλους».