Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης «δεν θέλει να ταλαιπωρήσει άλλο τον κόσμο και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βούλα Κεχαγιά.

Με αφορμή τις εξελίξεις για νέες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ η κ. Κεχαγιά απάντηση εφόσον προκληθεί και τεθεί θέμα αμφισβήτησης που θα πάρει επίσημη μορφή στα όργανα η πρόσκληση θα είναι ευπρόσδεκτη και τότε θα κινηθούν οι διαδικασίες.

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σήμερα η κ. Κεχαγιά ρωτήθηκε για το ποιες μπορεί να είναι οι κινήσεις του προέδρου μετά την αμφισβήτηση Πολάκη, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας. Όπως επίσης αν θα περιμένει την Κεντρική Επιτροπή.

«Αν υπάρξει πρόκληση – πρόσκληση»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά τόνισε ότι «θα επαναλάβω αυτό που είπε και ο κ. Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία, ότι ο ίδιος δεν θέλει να ταλαιπωρήσει άλλο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι θέλουν μια ηρεμία σε αυτό το κόμμα, θέλουν να το δουν να προχωράει μπροστά ενωμένα και ενωτικά και θέλουν να το δουν κάποια στιγμή, στις επόμενες εκλογές, να αναλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας».

«Εφόσον όμως υπάρξει η πρόκληση – πρόσκληση ότι τίθεται θέμα αμφισβήτησής του και αυτό πάρει επίσημη μορφή, είναι ευπρόσδεκτη, και σε αυτή την περίπτωση θα κινηθούν οι διαδικασίες» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η Βούλα Κεχαγιά.