Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Πρόταση ανανέωσης στον Μορόν – Φουλάρει για αριστερό μπακ και φορ

Άρης: Πρόταση ανανέωσης στον Μορόν – Φουλάρει για αριστερό μπακ και φορ

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να κρατήσουν τον Ισπανό επιθετικό στο Κλεάνθης Βικελίδης, με αυξημένες οικονομικές αποδοχές.

Εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν άμεσα στο θέμα του Λορέν Μορόν. Οι κιτρινόμαυροι όχι μόνο απέρριψαν, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόταση ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ για τον Ισπανό επιθετικό από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά θέλουν να τον κρατήσουν στο Κλεάνθης Βικελίδης και για τα επόμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Άρη κατέθεσαν στον ποδοσφαιριστή πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, με αυξημένες αποδοχές.

Στην ΠΑΕ Άρης θεωρούν οτι θα πρέπει να διατηρήσουν τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της ομάδας τους, καθώς δεν έχουν στα χέρια τους πρόταση που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις τους.

Περιμένουν, λοιπόν, την απάντηση του ποδοσφαιριστή στην πρόταση που του κατέθεσαν, μετά την επικοινωνία που είχαν με τον ίδιο και τον εκπρόσωπο του. Θα πρέπει να σημειωθεί οτι στην πρώτη επαφή που είχε γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Άρης είχε προτείνει στον παίκτη τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Φουλάρει για αριστερό μπακ και φορ

Προτεραιότητα για τους κιτρινόμαυρους αποτελεί η απόκτηση ενός αριστερού μπακ και ενός φορ. Σε ότι αφορά το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Άρης θα επιλέξει έναν παίκτη, που θα πλαισιώσει τον Φρίντεκ, ενώ δεν έχει εγκαταλείψει ακόμα την περίπτωση του Γιόναθαν Σίλβα.

Ακόμα, ο Άρης χρειάζεται έναν ποδοσφαιριστή που μαζί με τους Μορόν και Σαμόρα, θα συνθέσουν μια τριάδα στην επίθεση. Ο Αραούχο είναι στη λίστα των κιτρινόμαυρων, όμως, δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας τους. Οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται σε επαφές, σύμφωνα με πληροφορίες, με δυο –τρεις παίκτες.

Τέλος, υπό προϋποθέσεις ο Άρης μπορεί να κινηθεί για την απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός επιτελικού μέσου, που δεν αποτελούν, όμως, προτεραιότητα. Οι κιτρινόμαυροι θα προχωρήσουν σε μεταγραφές στις συγκεκριμένες θέσεις, μόνο, αν βρεθούν κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις παικτών, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Only in

Μάτι: «Παλεύαμε μόνοι μας να σωθούμε» λένε οι κάτοικοι

Η δευτεροβάθμια δίκη ξεκίνησε πάλι, έπειτα από διακοπή λόγω θερινών διακοπών, με όσους επέζησαν να μιλούν για την απουσία του κρατικού μηχανισμού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024