Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η… απάντηση του Σιμεόνε για τον Άλβαρεζ και ο ανταγωνισμός Γιορέντε-Μολίνα

Η… απάντηση του Σιμεόνε για τον Άλβαρεζ και ο ανταγωνισμός Γιορέντε-Μολίνα

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, μίλησε μετά τη νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Τζιρόνα (3-0), για την εμφάνιση του Γιορέντε και τον χρόνο προσαρμογής του Άλβαρεζ

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, δήλωσε ότι πρέπει να δοθεί χρόνος στον Χουλιάν Άλβαρεζ για να βρει τον ρυθμό του στην ομάδα μετά την εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Τζιρόνα, καθώς είναι ένας «απίστευτος παίκτης για το παρόν και το μέλλον» του συλλόγου.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει πλούσιο ρόστερ τη φετινή σεζόν

Η Ατλέτικο, η οποία τερμάτισε τέταρτη την περασμένη σεζόν, παρουσιάστηκε δυνατή με ένα μείγμα νεαρών αλλά και παλιών παικτών όπως οι Αντουάν Γκριεζμάν, Μάρκος Γιορέντε και Κόκε, των οποίων τα γκολ της έδωσαν την πρώτη τους φετινή νίκη. Ενώ ο Άλβαρεζ είχε μια «ήσυχη» εμφάνιση στην πρώτη του παρουσία στην ενδεκάδα για τον σύλλογο, ο Σιμεόνε εξέφρασε αισιοδοξία για το τι μπορεί να προσφέρει ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σιμεόνε:

«Οι κορυφαίοι παίκτες απαιτούν να συμβούν πράγματα, ο κόσμος πηγαίνει στο γήπεδο για να τους παρακολουθήσει. Ξέρουμε τι φέρνει ο Χουλιάν και τι μπορεί να μας δώσει. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα καλύτερά του προσόντα, ως πρώτος επιθετικός ή δεύτερος επιθετικός, ή στα πλάγια… εξακολουθεί να λείπει η σύνδεση, αλλά αυτό θα έρθει με την προπόνηση και τους αγώνες, μόλις έφτασε, αλλά πρέπει να του δώσουμε χρόνο»

Για την εμφάνιση του Γιορέντε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω ότι μετά από ένα ή δύο χρόνια που αναζητούσαμε μια σημαντική θέση για έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Γιορέντε, βρήκαμε μια θέση για αυτόν. Χρειαζόμαστε ανταγωνισμό. Γιατί ο Γιορέντε δεν θα μπορεί πάντα να παίζει με τον ίδιο ρυθμό και έχουμε έναν άλλο σπουδαίο παίκτη όπως ο Μολίνα που θα κάνει το ίδιο με τον Μάρκος σε αυτή τη θέση».

Only in

Τι είναι ο Διάδρομος της Φιλαδέλφειας και ο Διάδρομος Νετζαρίμ που «κολλάνε» τις διαπραγματεύσεις στη Γάζα 

Ο πόλεμος του Ισραήλ στη Γάζα συνεχίζεται χωρίς σταματημό με το επίσημο νούμερο των νεκρών να έχει φτάσει τις 40.334 - Αδιέξοδο υπάρχει στις διαπραγματεύσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024